Σαν βόμβα έσκασε στα "δημοσιογραφικά γραφεία" του Βεροιώτη η είδηση ότι η συγκεκριμένη γυναίκα της φωτογραφίας θα έρθει το Σάββατο που μας έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση στην Βέροια.Οι συζητήσεις με διάσημο μαγαζί της πόλης μας έχουν ολοκληρωθεί ενώ αναμένεται να γίνει χαμός μόλις ανακοινωθεί το όνομα.Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη τραγουδίστρια έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης και θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες show woman της Ελλάδας.Ποιά είναι; Και σε ποιό μαγαζί θα εμφανιστεί; Μείνετε συντονισμένοι στο blog που μαθαίνεις τα πάντα για την νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας!!!Πανικός!!! Έρχεται η συγκεκριμένη γυναίκα στην Βέροια!!!
Σαν βόμβα έσκασε στα "δημοσιογραφικά γραφεία" του Βεροιώτη η είδηση ότι η συγκεκριμένη γυναίκα της φωτογραφίας θα έρθει το Σάββατο που μας έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση στην Βέροια.Οι συζητήσεις με διάσημο μαγαζί της πόλης μας έχουν ολοκληρωθεί ενώ αναμένεται να γίνει χαμός μόλις ανακοινωθεί το όνομα.Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη τραγουδίστρια έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης και θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες show woman της Ελλάδας.Ποιά είναι; Και σε ποιό μαγαζί θα εμφανιστεί; Μείνετε συντονισμένοι στο blog που μαθαίνεις τα πάντα για την νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας!!!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
4 τραυματίες στο Νοσοκομείο Βέροιας Τραγωδία ανήμερα των Χριστουγέννων στην Ημαθία, με την άσφαλτο να
-
Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Αγίου Γεωργίου Βέροιας αλλά και της Ημαθίας γενικότερα, με την τραγική είδηση του θανάτου
-
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων στην οδό Ελιάς, όταν εντοπίστηκε φιάλη υγραερίου, με σοβαρό κίνδυνο
-
Κατά τη τελετή βράβευσης μαθητών και φοιτητών από την εκκλησία της Παναγίας, το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025 στην περιοχή της
-
Μήνυση κατέθεσε ο ιδιοκτήτης - Επικαλείται λάθος ερμηνεία του νόμου από τις αρμόδιες υπηρεσίες
-
Το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Gala του σκηνογράφου, ενδυματολόγου και σκηνοθέτη όπερας Τάσου Πρωτοψάλτου πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε
-
Τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή τριών οχημάτων σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 23 Δεκεμβρίου στον δρόμο Μακροχωρίου-Βέροιας.
-
Ο πυρετός μπορεί να φτάσει ακόμα και του 40 βαθμούς - Η γρίπη δεν έχει φτάσει ακόμη στο αποκορύφωμά της
-
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Δεκεμβρίου 2025 στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας - Κομνηνείου.
-
Οι Βεροιώτες φέτος «έριξαν πόρτα» σε Τρίκαλα και Δράμα, ανατρέποντας μια παράδοση που τα τελευταία χρόνια θεωρούνταν σχεδόν δεδομένη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.