Quantcast

http://picasion.com/

«Αντίχριστο» αποκάλεσε ο Κουρουμπλής τον παπά της Αγ. Βαρβάρας!

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο επενέβη τηλεφωνικά ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, όπου ως θέμα συζήτησης ήταν οι πρόσφυγες που έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας. Με αφορμή μάλιστα την έλευση προσφύγων το προηγούμενο βράδυ σε στρατόπεδος της Αγίας Βαρβάρας στη Βέροια και τις αντιδράσεις των κατοίκων, ο δημοσιογράφος της εκπομπής ζήτησε από τον Υπουργό...
ένα σχόλιο σχετικά με τον ιερέα της Αγίας Βαρβάρας πάτερ Ευλόγιο, ο οποίος σε διάλογο που είχε με τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Ουρσουζίδη έξω από το στρατόπεδο που είχαν συγκεντρωθεί οι κάτοικοι, αναφέρθηκε σε μια καλόγρια που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από το hot spot. «Αν πειραχθεί έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά της θα γίνει χαμός», είπε ο πάτερ. 
Το σχόλιο του Υπουργού ήταν το εξής: «Αμαυρώνουν με το χυδαιότερο τρόπο την προσφορά της ορθοδοξίας. Ζητώ από τον Μητροπολίτη να τοποθετηθεί.Η ορθοδοξία έχει δώσει τα πάντα για τους πρόσφυγες και δεν έχει το δικαίωμα κανένας από αυτούς τους κυρίους, δεν τους λέω ιερωμένους γιατί δεν είναι, είναι έξω από το Χριστό, για να μην πω ότι είναι αντίχριστοι, όταν συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο» είπε ο κ. Κουρουμπλής σχολιάζοντας το γεγονός.
Δείτε το σχετικό βίντεο από τη Βέροια και το βίντεο με το σχόλιο του Υπουργού:



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ