Μια σπουδαία νίκη, με εντυπωσιακή ανατροπή, πανηγύρισε ο Ποσειδώνας Βέροιας, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ζαφειράκη Νάουσας, σε μια συναρπαστική αναμέτρηση για το πρωτάθλημα βόλεϊ Νεανίδων Κ20, που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια.
Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ, καθώς η ομάδα της Νάουσας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατέκτησε τα δύο πρώτα σετ με 18-25 και 15-25, αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη.
Ωστόσο, οι αθλήτριες του Ποσειδώνα δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με πάθος, αποφασιστικότητα και τεράστια ψυχικά αποθέματα, κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, κατακτώντας τα δύο επόμενα σετ με 25-23 και 25-23.
Εκεί, η ομάδα της Βέροιας διατήρησε την ψυχραιμία της και με σκορ 15-11 ολοκλήρωσε μια εντυπωσιακή ανατροπή, πανηγυρίζοντας μια νίκη που ήρθε μέσα από μεγάλη προσπάθεια.
Όλες οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας πως η υπομονή, η ομαδικότητα και η πίστη στις δυνατότητές τους μπορούν να κάνουν τη διαφορά ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές ενός αγώνα.
Τα σετ: 18-25, 15-25, 25-23, 25-23, 15-11.
Ποσειδώνας Βέροιας (προπονητής Στέργιος Λουκάς): Λεονταρά Βαρβάρα, Πάντσιου Αλίκη, Πιστόλα Ροζαλία, Παπαδοπούλου Αριάδνη, Λιάκου Ελισάβετ, Τσακιρίδη Λυδία, Τσακιρίδη Ιωάννα, Καλιαρίδου Κωνσταντίνα, Γκαλαβού Αναστασία, Τσέου Αθηνά, Καραντουμάνη Εύη, Ματζαρίδου Κυριακή.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Θλίψη προκαλεί στη Νάουσα η είδηση του θανάτου του Δημητρίου Μ. Ευαγγελίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών. Ο
-
Θλίψη στη Νάουσα και στην ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Δημήτριου Γ. Σερδαρίδη, ο οποίος
-
Μια πρώτη εικόνα των αλλαγών που σχεδιάζονται στην πλατεία Ωρολογίου δίνει το βίντεο που παρουσιάστηκε στην τακτική συνεδρίαση
-
Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα από Βέροια προς Κοζάνη, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε αργά
-
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 80 ετών, ο πρωτοπρεσβύτερος Σάββας Τσάκαλος, εφημέριος της ενορίας Αγίου Σάββα στην Κυριώτισσα
-
Οι εκπλήξεις, οι ηχηρές απουσίες και ο δημοτικός σύμβουλος της Βέροιας που σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος Βουλευτής
-
Κάποιοι το πήραν χαμπάρι για πρώτη φορά στην παρέλαση της 16ης Οκτωβρίου
-
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση μέσω ΜΚΟ - Αστυνομική επιχείρηση και στην Ημαθία
-
Βρήκε πάντως λύση για το πότισμα Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 27 Οκτωβρίου 2026, στην περιοχή της
-
Μια τόσο μικρή χειρονομία, όπως ένα νεύμα ευχαριστίας στον δρόμο, μπορεί τελικά να λέει πολλά περισσότερα για τον χαρακτήρα μας απ’ όσο




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.