http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύλλογοι και σωματεία της Ημαθίας απέτρεψαν πλειστηριασμό κατοικίας κτηνοτρόφου

Σε αναστολή του πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας αγροτοκτηνοτρόφου οδήγησε η κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της Intrum στη Θεσσαλονίκη.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας, το Εργατικό Κέντρο και εργατικά σωματεία, αντιδρώντας στον προγραμματισμένο πλειστηριασμό της κατοικίας, ο οποίος είχε οριστεί για τις 15 Οκτωβρίου.

Μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν, η διαδικασία ανεστάλη και ακολούθησε διαπραγμάτευση για την οφειλή. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε ευνοϊκότερη ρύθμιση, παρέχοντας στον αγροτοκτηνοτρόφο τη δυνατότητα να διατηρήσει την κατοικία του και να συνεχίσει την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Το δάνειο είχε ληφθεί για τη δημιουργία νέας κτηνοτροφικής μονάδας, ωστόσο η αποπληρωμή του δυσκολεύτηκε σημαντικά εξαιτίας του αυξημένου κόστους παραγωγής, των χαμηλών τιμών και της γενικότερης πίεσης που αντιμετωπίζει το αγροτοκτηνοτροφικό εισόδημα.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ