http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σπουδαία νίκη της Βέροιας στη Φλώρινα με 0-1

Χρυσός σκόρερ ο Ιωάννου στο 26'

Με ένα πολύτιμο τρίποντο στις αποσκευές της έφυγε από τη Φλώρινα η Βέροια, επικρατώντας με 1-0 του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Ιωάννου πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και χάρισε στη «Βασίλισσα του Βορρά» μια σημαντική νίκη, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Η ομάδα της Ημαθίας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και από τα πρώτα λεπτά προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της. Στο 5’, ο Μπουόλι δεν κατάφερε να αξιοποιήσει μια φάση διαρκείας, ενώ εννέα λεπτά αργότερα η κεφαλιά του, έπειτα από σέντρα του Αχλιώπα, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 20’, ο Ιωάννου δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Η υπεροχή της Βέροιας καρποφόρησε στο 26ο λεπτό. Ο Μπουόλι δημιούργησε από τη δεξιά πλευρά και ο Ιωάννου, από κοντινή απόσταση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Ο Μέγας Αλέξανδρος επιχείρησε να αντιδράσει και στο 29’ ο Σπυρόπουλος έχασε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει, στέλνοντας την μπάλα άουτ από ευνοϊκή θέση. Η Βέροια απάντησε στο 31’, όταν ο Λέκα δεν βρήκε στόχο μέσα από την περιοχή, ενώ στο 37’ ο Γκιορτζίνης δεν κατάφερε να αξιοποιήσει σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Λίγο πριν από την ανάπαυλα, στο 43’, ο Τασιόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν μπόρεσε να διευρύνει το προβάδισμα των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη, η ομάδα της Φλώρινας ανέβασε την απόδοσή της και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 47’, ο Γκιορτζίνης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί λάθος του Τσανασίδη, ενώ στο 57’ ο τερματοφύλακας της Βέροιας πραγματοποίησε καθοριστική επέμβαση σε σουτ του Σπυρόπουλου.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 64’, με τον Μπουόλι να απειλεί από το ύψος της περιοχής, χωρίς όμως να βρει εστία. Πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος δημιούργησε ακόμη μία επικίνδυνη κατάσταση με σέντρα προς τον Ιωάννου, ο οποίος δεν πρόλαβε να έρθει σε επαφή με την μπάλα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να αναζητούν το γκολ της ισοφάρισης και στο 77’ έφτασαν κοντά στην επιτυχία, όταν ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε από καλή θέση μετά από προσπάθεια του Απιδόπουλου, όμως ο Τσανασίδης κράτησε όρθια τη Βέροια με νέα σημαντική απόκρουση.

Στο 85’, το σουτ του Τάντση πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γεωργιάδης επιχείρησε να απειλήσει με κεφαλιά, χωρίς αποτέλεσμα, καθώς ο Τσανασίδης μπλόκαρε σταθερά.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τη Βέροια νικήτρια με 1-0, χάρη στο τέρμα του Ιωάννου. Η «Βασίλισσα του Βορρά» πήρε ένα δύσκολο αλλά ιδιαίτερα σημαντικό τρίποντο, συνεχίζοντας την προσπάθειά της στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Τελικό αποτέλεσμα: Μ. Αλέξανδρος Φλώρινας – Βέροια 1960

Σκόρερ: – / 26′ Ιωάννου

Διαιτητές: Τρυφόπουλος – Κωτσόπουλος – Τσάγκας

Συνθέσεις:

Μ. Αλέξανδρος Φλώρινας (Παντελής Τσιλεμάνης): Παπαστεφάνου, Γιαγκουλίδης, Σπυρόπουλος, Ευθυμίου, Παπαγεωργίου, Γεωργιάδης, Απιδόπουλος, Γκιορτζίνης, Παπαδόπουλος, Γεωργόπουλος, Μαντόπουλος

Βέροια 1960 (Ανέστης Αργυρίου): Τσανασίδης, Καρατόλιος, Ψάλτης, Μπουόλι, Λέκα, Τασιόπουλος, Αχλιώπας, Νανόπουλος, Αλεξιάδης, Κουκόλης, Ιωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ