http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα καλλιτεχνική διευθύντρια στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας η Μάτα Κούρτη

Νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας (IASFF) αναλαμβάνει η Μάτα Κούρτη, ενόψει της 13ης διοργάνωσης του θεσμού.

Η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια εντάσσεται στην ομάδα του Φεστιβάλ, με στόχο να συμβάλει με τη δική της δημιουργική ματιά στη συνέχιση της πορείας και την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Παράλληλα, ο απερχόμενος καλλιτεχνικός διευθυντής, Νίκος Νικήτογλου, παραμένει ενεργό μέλος της διοργάνωσης, αναλαμβάνοντας την ευθύνη του Μαθητικού Διαγωνιστικού Τμήματος. Στο πλευρό του θα βρίσκεται η Γεωργία Παππά, η οποία έχει αναλάβει τον συντονισμό του Μαθητικού Τμήματος.

Η αλλαγή στην καλλιτεχνική διεύθυνση σηματοδοτεί μια νέα σελίδα για το IASFF, το οποίο προετοιμάζεται ήδη για την επόμενη διοργάνωσή του, συνεχίζοντας να στηρίζει τη δημιουργία και την ανάδειξη της ταινίας μικρού μήκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ