Η αναμέτρηση αποτέλεσε το πρώτο παιχνίδι του Δημήτρη Βοτάρη στον πάγκο των Ναουσαίων, με την ομάδα του να αποσπά έναν βαθμό εκτός έδρας.
Οι Ναουσαίοι πήραν το προβάδισμα στο 25ο λεπτό, όταν ο Κυριακίδης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Ωστόσο, λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, στο 45′, ο Γκιορτζίνης με κοντινή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια, διαμορφώνοντας το 1-1.
Στο δεύτερο μέρος, ο Μέγας Αλέξανδρος μπήκε πιο δυνατά, ανέβασε την πίεσή του και δημιούργησε δύο με τρεις καλές ευκαιρίες για να πετύχει την ανατροπή.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο διάστημα της επανάληψης, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Για την 7η αγωνιστική (8/11, 15:00), ο Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας αντιμετωπίζει στην Πτολεμαΐδα τον Εορδαϊκό, ενώ ο ΦΑΣ Νάουσα υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Βρείτε Μπάλες
Δείτε φωτορεπορτάζ του Σπορ-Σκορ Φλώρινας από την αναμέτρηση των δύο ομάδων:




















Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.