http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου για τα εργασιακά θέματα Αρτοζαχαροπλαστών

Το Επιμελητήριο Ημαθίας ανταποκρινόμενο στα αιτήματα του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Ημαθίας και του Συλλόγου Αρτοποιών Βέροιας, συνδιοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Εργασιακά Θέματα και Κλαδικές Συμβάσεις», την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2026, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Απόστολος Βεσυρόπουλος» του Επιμελητηρίου Ημαθίας, στη Βέροια.

Η εκδήλωση έχει στόχο την έγκυρη ενημέρωση των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων της περιοχής για τις εξελίξεις στο εργασιακό περιβάλλον, τις κλαδικές συλλογικές συμβάσεις και το πλαίσιο που διέπει τις εργασιακές σχέσεις.

Σε ένα εργασιακό περιβάλλον που μεταβάλλεται, η ουσιαστική πληροφόρηση συμβάλλει στην ορθή εφαρμογή της νομοθεσίας και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των καθημερινών ζητημάτων των επιχειρήσεων.

Στο επίκεντρο της ενημέρωσης θα βρεθούν:

· Οι κλαδικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας και η εφαρμογή τους.
· Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των εργοδοτών.
· Οι εξελίξεις στην εργατική νομοθεσία.
· Πρακτικά εργασιακά ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις.

Προβλέπεται, επίσης, ενηµέρωση από ειδικό εργατολόγο και δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων για πρακτικά ζητήµατα που απασχολούν τους επαγγελµατίες.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στην προσπάθεια ανάδειξης της συνεργασίας των επαγγελματικών συλλόγων με το Επιμελητήριο Ημαθίας για την παροχή χρήσιμης πληροφόρησης στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα.

Ημερομηνία: Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2026
Ώρα: 17:30
Χώρος: Αίθουσα εκδηλώσεων «Απόστολος Βεσυρόπουλος», Επιμελητήριο Ημαθίας, Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ