http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μύρισε φθινόπωρο και «Φίνα Κότα» στο Μακροχώρι

Το φθινόπωρο θέλει καλή παρέα, ζεστή ατμόσφαιρα και κυρίως καλό φαγητό. Και στο Μακροχώρι υπάρχει μια διεύθυνση που ξέρει πολύ καλά πώς να τα συνδυάζει όλα: η αγαπημένη «Φίνα Κότα», στην Αριστοτέλους 91.

Εδώ το κοτόπουλο έχει την τιμητική του και έρχεται στο τραπέζι ζουμερό και λαχταριστό, με τη χαρακτηριστική λευκή σάλτσα και τα λιωμένα τυριά που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν. Και φυσικά, η απόλαυση δεν σταματά εκεί.

Ολόφρεσκα σουβλάκια, μπιφτέκια, πανσέτες και παϊδάκια, νόστιμοι μεζέδες για τη μέση και η ξεχωριστή σαλάτα «Φίνα Κότα» συνθέτουν ένα τραπέζι από εκείνα που ξεκινούν με το «θα τσιμπήσουμε κάτι» και καταλήγουν... να μην αφήνουν τίποτα!

Η ψησταριά του Μακροχωρίου έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να αποκτήσει το δικό της πιστό κοινό από ολόκληρη την Ημαθία, χάρη στις χορταστικές γεύσεις, τις προσεγμένες πρώτες ύλες και τη φιλόξενη διάθεση που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα από την πρώτη στιγμή.

Και επειδή ένα καλό γεύμα αξίζει και το σωστό φινάλε, στο τέλος έρχεται και το παραδοσιακό γλυκό για να κλείσει η έξοδος όπως πρέπει.

Αν πάλι προτιμάτε τη θαλπωρή του σπιτιού, όλες οι αγαπημένες γεύσεις της «Φίνα Κότα» είναι διαθέσιμες και σε take away.

«Φίνα Κότα» | Αριστοτέλους 91, Μακροχώρι | Τηλ. 23310 43222



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ