Η Μακροχωρίτισσα influencer και content creator βρέθηκε σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, συνδυάζοντας τις προσωπικές στιγμές και τις διακοπές της με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και, φυσικά, τη δημιουργία περιεχομένου για τα social media.
Με το καλοκαίρι να βρίσκεται ακόμη στο προσκήνιο, η όμορφη Μακροχωρίτισσα απόλαυσε τις παραλίες και τα γαλαζοπράσινα νερά της Χαλκιδικής, κάνοντας τις βουτιές της και περνώντας αρκετές ώρες δίπλα στη θάλασσα.
Ηλιοθεραπεία, χαλαρές στιγμές στην παραλία και αρκετό διάβασμα συμπλήρωσαν το ημερήσιο πρόγραμμα, καθώς η ίδια επέλεξε να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο της και με ένα καλό βιβλίο, μακριά για λίγο από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας.
Όταν όμως έπεφτε ο ήλιος, το σκηνικό άλλαζε. Οι βραδινές έξοδοι και οι βόλτες σε γνωστά σημεία της Χαλκιδικής είχαν τη δική τους θέση στις διακοπές της, με την εντυπωσιακή Έλενα να απολαμβάνει τη νυχτερινή ζωή και την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.
Οι εμφανίσεις της, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πέρασαν απαρατήρητες. Με εντυπωσιακά καλοκαιρινά looks και φωτογραφίες από τις εξορμήσεις της, η Βεροιώτισσα influencer τράβηξε για ακόμη μία φορά τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των διαδικτυακών της ακολούθων.
Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές της:


















Επιτέλους ένα σοβαρό θέμα για ανάγνωση.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο για την επιλογή και ανάπτυξη του θέματος ένα από τα καλύτερα που έχεις σηκώσει !!!!