Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Τουριστικού Ομίλου Σελίου, με ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά, που δίνει μια διαφορετική διάσταση στις καλοκαιρινές βραδιές στο βουνό.
Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή από την πρώτη κιόλας βραδιά. Περισσότερα από 400 άτομα έδωσαν το «παρών» στην παιδική προβολή, σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης και αποδεικνύοντας ότι το εγχείρημα αγκαλιάστηκε θερμά από την τοπική κοινωνία.
Και το σκηνικό ήταν μοναδικό. Σε υψόμετρο περίπου 1.450 μέτρων, κάτω από τον έναστρο ουρανό, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς, οι θεατές χρειάστηκαν… φούτερ, ενώ το απαραίτητο κινηματογραφικό συνοδευτικό ήταν φυσικά το ποπ κορν και τα ψημένα καλαμπόκια.
Ο θερινός κινηματογράφος του Σελίου φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς για τις καλοκαιρινές βραδιές στην περιοχή, συνδυάζοντας τον πολιτισμό με τη φύση και προσφέροντας, κυρίως στα παιδιά, όμορφες αναμνήσεις.











Όποιος μπει στον κόπο να μετρήσει τα κεφάλια των Σελιωτών είναι 74. Οι Βλάχοι μετράνε χέρια και πόδια και βγήκαν 400. Όλα τα θαύματα σε αυτό το χωριό γίνονται
ΑπάντησηΔιαγραφή