Στο μήνυμά του αναφέρεται συγκεκριμένα στους αστυνομικούς Σ.Γ. και Χ.Α., ευχαριστώντας τους για την αντιμετώπιση του περιστατικού και την αποτελεσματικότητα που επέδειξαν.
Όπως αναφέρει, ταξιδεύει στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, επιλέγοντας ιδιαίτερα τις βόρειες περιοχές της χώρας. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του βρέθηκε αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη και αγχωτική εμπειρία, που αφορούσε το αυτοκίνητό του και κλοπή αποσκευών.
Παρά την αναστάτωση, η αντιμετώπιση της υπόθεσης από τους αστυνομικούς της Βέροιας φαίνεται πως του άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
«Αυτοί οι αστυνομικοί έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να λύσουν το πρόβλημα και το έλυσαν», σημειώνει χαρακτηριστικά στο ευχαριστήριο μήνυμά του.
Μάλιστα, κλείνοντας, προχωρά σε μια ιδιαίτερα τιμητική αναφορά προς τους δύο αστυνομικούς, γράφοντας: «Αν αυτοί οι άνδρες ήταν συνάδελφοί μου, θα ήμουν πολύ περήφανος γι’ αυτούς!»
Ο πολίτης επισημαίνει ακόμη ότι, παρά την άσχημη εμπειρία της κλοπής, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η υπόθεσή του τον έκανε να αισθάνεται ακόμη πιο σίγουρος ότι θα επισκεφθεί ξανά την περιοχή, αποτυπώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη σημασία που μπορεί να έχει η άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση των αστυνομικών αρχών.





Ρε φίλε τι πίνεις και δεν μας δίνεις;
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπί τη ευκαιρία, θερμές ευχαριστίες στην κύρια Αρχιφύλακα , η οποία με υπομονή, καλοσύνη και ευγένεια εργαζόμενη την Κυριακή. 2. Αυγούστου εξυπηρέτησε όλους όσοι επιθυμούσαμε την έκδοση/ανανέωση διαβατηρίου.
ΑπάντησηΔιαγραφή