Την Τρίτη, στις 7 το απόγευμα, στο καφέ-εστιατόριο «Ευρυδίκη» στη Βεργίνα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της προσωρινής συντονιστικής επιτροπής που έχει αναλάβει την προώθηση της προσπάθειας για τη δημιουργία του Δήμου Αιγών.
Στη σύσκεψη αναμένεται να λάβουν μέρος νυν και πρώην θεσμικοί εκπρόσωποι των τριών πρώην καποδιστριακών δήμων, καθώς και πολίτες που έχουν ήδη εκφράσει έμπρακτα το ενδιαφέρον και την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στην κοινή αυτή προσπάθεια.
Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για τον καλύτερο συντονισμό των επόμενων κινήσεων, την κατάθεση προτάσεων και την ανταλλαγή απόψεων, με κοινή επιδίωξη την προώθηση του αιτήματος για τη δημιουργία του Δήμου Αιγών.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έπεσε από την σκαλωσιά σε ύψος 4 μέτρων Το τελευταίο αντίο θα πουν το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2026 συγγενείς
-
«Μην κατεβαίνεις, ανεβαίνω εγώ», θα μπορούσε να είναι μια χιουμοριστική λεζάντα για την φωτογραφία αλλά καθόλου χιουμοριστικό
-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στην Περιφερειακή Οδό της Βέροιας, στο ύψος των Σούπερ Μάρκετ
-
Και με Drive-Thru για καφέ χωρίς να κατέβεις από το αυτοκίνητο και με άνετο parking χωρίς ψάξιμο για καφέ στο σαλόνι
-
Σε μια διασταύρωση που οι οδηγοί πάντα μπερδεύονται Καθημερινά, η πλατεία Ωρολογίου στη Βέροια αποτελεί σημείο διέλευσης
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 73 ετών η Δέσποινα Φουτζιτζή. Η κηδεία της εκλιπούσης θα γίνει σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2026 και
-
Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου σε σχολείο της Κοζάνης, όπου μια 16χρονη μαθήτρια εντοπίστηκε χωρίς τις
-
Το κόστος ζωής στην Ελλάδα έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.
-
Ανεβαίνει κατακόρυφα το πολιτικό «θερμόμετρο» και στην Ημαθία, καθώς η Νέα Δημοκρατία προχωρά σταδιακά στη συγκρότηση των
-
Παρέμβαση του γνωστού καρδιολόγου της Βέροιας Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή δημόσια παρέμβαση, ο καρδιολόγος Χρήστος




και ενα δήμο μιεζας χρειαζόμαστε απο την αλλη...οι δήμοι κατάντησαν άντρα ανομίας και διαφθοράς και τίποτε αλλο και αυτοί θέλουν κι αλλους. ενας σαν τον συγχωρεμένο τον σοιμπλε πρεπει να κυβερνά μαζί με το ΔΝΤ την ελλαδα. τίποτε αλλο περα απο αυτο. αργια αργια αργια σε μυαλά και σώματα ανθρώπων.
ΑπάντησηΔιαγραφήΛίγα τσαμπα λεφτά δίνουμε σε τόσους αεργους ανθρώπους που εκλέγονται, να δίνουμε παραπάνω....τα προβλήματα ίδια θα είναι απλά ο λογαριασμός θα αλλάζει .
ΑπάντησηΔιαγραφήΌλα για μια καρέκλα και μια πολυθρόνα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚάθε καμπάνα και παπάς .
ΑπάντησηΔιαγραφήΚάθε παπάς και διάκος .
Η παρακμή με όνομα ανασυγκρότησης .
Όλες οι αρμοδιότητες και οι υπηρεσίες να υπάγονται στις νομαρχίες, ένας νομάρχης και όλοι οι υπολοιποι σπίτια τους
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα επιλεγετε δραστηριους με υπευθυνοτητα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜόνο πυροτεχνήματα για να χαϊδεύουμε αυτιά. Φτιάξτε άλλους 3 δήμους να χουμε. Λες και αυτό είναι το πρόβλημά μας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠονάνε οι προύχοντες της Βέροιας με καινούργιο Δήμο
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι τη θα γίνει η ελιά ;
Μανταμ Σουσου.
ΑπάντησηΔιαγραφήLocal Edition.
Φέρτε τούς παλιούς δήμους πίσω! Τα χωριά έχουν εγκαταληφθεί τελείως! Δεν τό βλέπετε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι ιστορική ανάγκη να γίνει ο Δήμος Αιγών Η πρόταση αυτή μόνο καλά μπορεί να προσφέρει για την περιοχή και για όλη την Ημαθία .
ΑπάντησηΔιαγραφήΕνώ τώρα που δεν υπάρχει ο Δήμος Αιγών υποφέρει η περιοχή και όλη η Ημαθία….. μεγάλο κακό που μας βρήκε!!!!!
Διαγραφή