http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εορτάζει ο πολιούχος της Βεροίας Όσιος Αντώνιος ο Νέος


Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών
Η πόλη της Βεροίας θα εορτάσει με λαμπρότητα κατά το διήμερο 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου τη θερινή πανήγυρη του πολιούχου της, Οσίου Αντωνίου του Νέου, στον ομώνυμο Προσκυνηματικό Ιερό Ναό, στον οποίο και θα μεταφερθεί, όπως κάθε χρόνο, με αφορμή την εορτή της Προόδου του Τίμιου Σταυρού ο Τίμιος Σταυρός από το Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά.

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου, στις 7:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή του Τιμίου Σταυρού και στη συνέχεια θα τελεστεί Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός. Θα ακολουθήσει πάνδημη λιτανεία των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Αντωνίου και του Τιμίου Σταυρού στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως.

Στις 11:00 μ.μ. θα τελεστεί η καθιερωμένη Ιερά Αγρυπνία.

Το Σάββατο 1 Αυγούστου, στις 7:00 π.μ., θα τελεστεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο και ο καθιερωμένος Αγιασμός, προεξάρχοντος του Ποιμενάρχου μας κ. Παντελεήμονος.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 7:00 μ.μ., θα τελεστεί Μεθεόρτιος Αναστάσιμος Εσπερινός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ