http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέθανε ο πρώην Αντινομάρχης Ημαθίας Αστέριος Διούδης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο πρώην Αντινομάρχης Ημαθίας Αστέριος Διούδης, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα κοινά του τόπου επί σειρά ετών, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στην αυτοδιοικητική ζωή της Ημαθίας. 

Υπήρξε επί οκτώ χρόνια στενός συνεργάτης του πρώην Νομάρχη Ημαθίας Γιάννη Σπάρτση, ασκώντας τα καθήκοντα του Αντινομάρχη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2026, στις 12:30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Τρίκαλα Ημαθίας, όπου συγγενείς, φίλοι και όσοι τον γνώρισαν θα του απευθύνουν το τελευταίο «αντίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ