http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Μακροχωρίτισσα Χριστίνα Κολέτσα έκλεισε τα 46 και τα γιόρτασε στη Μύκονο

«Ευχαριστώ τους φίλους που πάντα είναι δίπλα μου στα καλά και στα κακά»


Τα 46 έκλεισε η Χριστίνα Κολέτσα, πριν από λίγες ημέρες, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε στη Μύκονο. Μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαρίστησε τους ακολούθους της για τις ευχές που έλαβε, αλλά κυρίως τους φίλους της, που στέκονται πάντα στο πλευρό της, όπως σημείωσε.

Στις εικόνες που ανάρτησε η Χριστίνα Κολέτσα εμφανίστηκε χαμογελαστή μπροστά από την τούρτα της, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα πόζαρε με αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ δεν έλειψαν και δικές της φωτογραφίες, σε μερικές από τις οποίες παρουσιάστηκε με μαγιό στο νησί στων ανέμων.

«Ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Μα πιο πολύ ευχαριστώ τους φίλους που πάντα είναι δίπλα μου, στα καλά και στα κακά!
Σας αγαπάω πολύ» έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της δημοσίευσής της.







5 σχόλια:

  1. Είπα καί εγώ δέν θά τά γιορτάσει;Πάλι μόνη.Ησύχασα τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το να είσαι γεροντοκόρη στα 46 σου πλέον αποτυχημένη της ζωής δεν σε κάνει πρότυπο ούτε κάτι ιδιαίτερο...για κλάματα είναι η κύρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φαί σου τρώει ρε μάστορα;

      Διαγραφή
    2. Στον Ανώνυμος3 Ιουλίου 2026 στις 8:59 μ.μ.
      Αποτελεί λάθος πρότυπο, ρε τσιράκι.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ