http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οργανώνεται και στη Νάουσα το κόμμα της Καρυστιανού - Στόχος να βγάλει βουλευτή στην Ημαθία

Οι άνθρωποι που στηρίζουν το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού στο νομό μας ανεβάζουν σταδιακά τους ρυθμούς της οργανωτικής τους παρουσίας ενόψει των πολιτικών εξελίξεων.

Μετά τη Βέροια (δείτε εδώ) το βλέμμα στρέφεται πλέον στη Νάουσα, με την εκτίμηση ότι μπορεί να αποτελέσει το προπύργιο μιας προσπάθειας για υψηλό εκλογικό ποσοστό στην Ημαθία, με απώτερο στόχο ακόμη και την κατάκτηση κοινοβουλευτικής έδρας.

Στο πλαίσιο αυτό, το κόμμα «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» διοργανώνει την Κυριακή στις 7 το απόγευμα συνάντηση γνωριμίας στο καφέ «Αρχοντικόν», στην οδό Μπιγκάνου, απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες για έναν καφέ και συζήτηση.

Δεν είναι τυχαία η επιλογή της ηρωικής πόλης. Τον περασμένο Νοέμβριο, στην πρώτη της επίσκεψη μαζί με τον Πάνο Ρούτση, το Δημοτικό Θέατρο Νάουσας είχε γεμίσει ασφυκτικά (δείτε εδώ), στέλνοντας ένα πρώτο μήνυμα για τη δυναμική που φαίνεται να καταγράφει στην περιοχή. 

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό των τοπικών στελεχών, την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ακόμη μία εκδήλωση στην Αλεξάνδρεια.

2 σχόλια:

  1. ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΒΕΡΟΙΩΤΗ ΨΑΞΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ενας δημοτικος συμβουλος Βεροιας κατεβαινει μαζι της. οι δημοσκοπησεις της δινουν εδρα στην ημαθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ