http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Ημαθία τον αγκάλιασε ξανά – Η ξεχωριστή βραδιά του Ματθαίου Τσαχουρίδη στον Άγιο Γεώργιο

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η εμφάνιση του Ματθαίου Τσαχουρίδη το βράδυ της Κυριακής (12/07) στη 10η Γιορτή Κηπευτικών του Αγίου Γεωργίου Βέροιας, εκεί όπου ο καταξιωμένος καλλιτέχνης βρέθηκε να τραγουδά μπροστά σε φίλους, συγγενείς και ανθρώπους που τον γνωρίζουν από τα πρώτα του βήματα. 

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε σε ένα θερμό κλίμα, με τον κόσμο να γεμίζει τον χώρο και να συμμετέχει ενεργά σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Ο ίδιος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, επισημαίνοντας από το μικρόφωνο ότι κάθε εμφάνισή του στη Βέροια έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς αισθάνεται πως βρίσκεται ανάμεσα στους δικούς του ανθρώπους.

Ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές για την πρόσκληση, αλλά και το κοινό για τη διαχρονική αγάπη και στήριξή του, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Μετά το τέλος της συναυλίας, ο Ματθαίος Τσαχουρίδης αφιέρωσε αρκετό χρόνο στους θαυμαστές του, φωτογραφιζόμενος μαζί τους. Οι δεκάδες selfies και οι εγκάρδιες συνομιλίες με το κοινό επιβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά τη στενή σχέση που διατηρεί με τον τόπο του και τους ανθρώπους του.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ