http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαράζ ελέγχων της Τροχαίας στην Κεντρική Μακεδονία - Έπεσαν «βροχή» τα πρόστιμα

Στο πλαίσιο του ειδικού τροχονομικού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι στις 28 Ιουνίου το μεσημέρι έως 28 Ιουνίου το βράδυ, σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν 1.923 έλεγχοι οχημάτων και βεβαιώθηκαν 647 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ως εξής:

· 118 για παραβίαση του ορίου ταχύτητας,
· 26 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
· 12 για μη χρήση προστατευτικού κράνους,
· 8 για παραβάσεις οχημάτων (ΚΤΕΟ),
· 7 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση,
· 6 για φθαρμένα ελαστικά,
· 4 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη,
· 3 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ,
· 2 για αντικανονικό προσπέρασμα,
· 1 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα και
· 460 για λοιπές παραβάσεις.

Η προσπάθεια για την αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων και της ασφαλούς κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο είναι καθημερινή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ