http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ισορροπιστής»: «Τα κεράσια βοηθάνε στον καλό ύπνο»

Στον τηλεοπτικό σταθμό του ΟPEN και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Παυλίδης. Ο Ημαθιώτης ράπερ, ο οποίος τα πρωινά δουλεύει στις Λαϊκές Αγορές, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον πρωτογενή τομέα και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα ροδάκινα και στα κεράσια. 

Μάλιστα ο καλλιτέχνης από την Χαρίεσσα, μοιράστηκε και χρήσιμες πληροφορίες όσον αφορά τα κεράσια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι αντιοξειδωτικά και ότι αν φας το βράδυ 6-7 κεράσια πριν ξαπλώσεις, θα σε βοηθήσουν να κάνεις έναν βαθύ ύπνο. Ο λόγος έχει να κάνει με τη μελατονίνη, την ορμόνη που ρυθμίζει τον κύκλο του ύπνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ