Η πρώτη δράση είχε τίτλο «Μυρσίνη, η όμορφη σκιουρίνα: Ιστορίες της μεγάλης καστανιάς» και βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της συγγραφέα Όλγας Ιγνατιάδου, η οποία είχε και την ευθύνη της παρουσίασης. Τα παιδιά ταξίδεψαν μέσα από την αφήγηση στον μαγικό κόσμο της Μυρσίνης, μιας περήφανης σκιουρίνας που ανακαλύπτει τη δύναμη της φιλίας και της συνεργασίας. Μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες, συζήτηση και δημιουργικό παιχνίδι, οι μικροί φίλοι γνώρισαν σημαντικές αξίες, όπως η αποδοχή, η αλληλεγγύη και η εμπιστοσύνη, ενώ παράλληλα καλλιέργησαν τη φαντασία και την αγάπη τους για το βιβλίο.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης, η οποία συγκέντρωσε φίλους της λογοτεχνίας και της φιλαναγνωσίας. Τον συντονισμό είχε ο κ. Χρήστος Γώγος, Φυσικοθεραπευτής MSc, PhD του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας και Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν απόψεις, προβληματισμούς και σκέψεις γύρω από το βιβλίο που μελετήθηκε, σε ένα κλίμα γόνιμου διαλόγου και δημιουργικής επικοινωνίας.














Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.