Ο Γιώτης Τσαλουχίδης κατέθεσε την άποψή του για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και για το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι αν ήταν ο ίδιος στη θέση του Λουτσέσκου θα κοιτούσε να αποχωρήσει.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την απουσία της Ελλάδας από το Μουντιάλ: “Ο αριθμός των ομάδων διπλασιάστηκε και ήταν πιο εφικτό η Εθνική μας να περάσει στα τελικά. Είναι μεγάλο κρίμα γιατί η ομάδα μας έχει μεγάλες δυνατότητες”.
Για την ομάδα που ανυπομονεί να δει: “Φαβορί πιστεύω είναι η Γαλλία. Είναι η πιο πλήρης ομάδα. Θα μπορούσε να είχε κατακτήσει και το προηγούμενο Παγκόσμιο στον τελικό με την Αργεντινή, ενώ ήταν πίσω στο σκορ. Έχει επιβαρυμένους ποδοσφαιριστές, αλλά έχει και βάθος. Είναι η πιο σταθερή τα τελευταία χρόνια, από τότε που το κατέκτησε. Έχει και ποιότητα”.
Για το καλύτερο εξάρι της διοργάνωσης: “Ήταν ο Ρόντρι, αλλά τραυματίστηκε. Τώρα πρέπει να τον δούμε. Πλέον τα χαφ δεν είναι όπως κάποτε, που έμπαιναν μέσα στην περιοχή. Τότε υπήρχε περισσότερη ποιότητα, τώρα δεν υπάρχει τόσο κάθετο ποδόσφαιρο. Οι μέσοι κοντρολάρουν το παιχνίδι και αμυντικά και επιθετικά”.
Για το μέλλον της συνεργασίας ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου: “Και η διοίκηση είναι πετυχημένη, γιατί άλλαξε την κατάσταση όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, αλλά σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα. Η ομάδα άλλαξε σελίδα με τον Σαββίδη, όμως, και ο προπονητής παίζει σημαντικό ρόλο.
Το να μείνει είναι και θετικό και αρνητικό. Από τη στιγμή που ψάχνει προπονητή ο σύλλογος, εγώ αν ήμουν στη θέση του Λουτσέσκου θα κοιτούσα να φύγω. Είναι λίγο προσβλητικό.
Και εμένα στον Ολυμπιακό όταν μου είπαν να λύσω το συμβόλαιό μου, το κατάλαβα. Από την στιγμή που δεν υπάρχει επαφή με τον σύλλογο… Και ο Λουτσέσκου δέθηκε με την ομάδα, ωστόσο, όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και το τέλος πρέπει να είναι όμορφο και όχι άγριο.
Το βασικότερο: Από την ομάδα πέρασαν μεγαθήρια, αλλά το σήμα κάθε ομάδας είναι μπροστά και το νούμερο πίσω. Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και όχι το πρόσωπο.
Σε αυτή τη φάση δεν πρέπει να θιχτεί κανένας, το διαζύγιο αν επέλθει καλό είναι να είναι βελούδινο. Καμιά φορά αυτές οι διαδικασίες αργούν. Σίγουρα δεν είναι ωραίο να διατηρείται αυτή η κατάσταση πολύ καιρό, γιατί με αβεβαιότητα δεν μπορεί να λειτουργήσει καμία ομάδα. Η ζωή έτσι είναι, πάμε παρακάτω. Θέλει ένα σεβασμό στο πρόσωπο του προπονητή, αλλά κανένας ΠΑΟΚ δεν θα χαθεί”.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Σε τραγωδία εξελίχθηκε γλέντι γάμου στο Νησί Ημαθίας, όταν ένας άνδρας που βρισκόταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους κατέρρευσε
-
Τίτλοι τέλους πέφτουν για ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα ένδυσης στη Βέροια, το οποίο έπειτα από χρόνια παρουσίας στην τοπική αγορά
-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στην Περιφερειακή Οδό της Βέροιας, στο ύψος των Σούπερ Μάρκετ
-
Και με Drive-Thru για καφέ χωρίς να κατέβεις από το αυτοκίνητο και με άνετο parking χωρίς ψάξιμο για καφέ στο σαλόνι
-
Έπεσε από την σκαλωσιά σε ύψος 4 μέτρων Το τελευταίο αντίο θα πουν το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2026 συγγενείς
-
Το κόστος ζωής στην Ελλάδα έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.
-
Δεν θα είναι υποψήφιοι στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, θα έχουν την ευθύνη του συντονισμού του προεκλογικού αγώνα
-
Ένα ξεχωριστό ταξίδι στη Σαουδική Αραβία επέλεξε για να γιορτάσει τα γενέθλιά της η Βεροιώτισσα Αθηνά Βαφείδου, γνωστή ως Vafita, έχοντας
-
Στο ακροατήριο του Τριμελές Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης δικάζεται υπόθεση με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες, έπειτα από
-
«Μην κατεβαίνεις, ανεβαίνω εγώ», θα μπορούσε να είναι μια χιουμοριστική λεζάντα για την φωτογραφία αλλά καθόλου χιουμοριστικό




Σοφά λόγια από έναν σοφό άνθρωπο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίμαστε περήφανοι που είσαι από την Βέροια.
Σε ευγνωμονούμε.
Μπούρδες επιστημονικές !
ΔιαγραφήΑπό την Αμερική τα είπε αυτά; τους λυπάμαι αυτούς....
ΑπάντησηΔιαγραφή