http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην ιδρυτική διακήρυξη της Καρυστιανού ο Χρήστος Βοργιάδης - Τι δήλωσε στο veriotis.gr

«Όταν και αν έχω να πω κάτι, θα το κάνω δημόσια και με καθαρές κουβέντες!»

Στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» της Μαρίας Καρυστιανού που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη παραβρέθηκε ο Χρήστος Βοργιάδης. Ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας και μάχιμος δημοσιογράφος του αγροτικού ρεπορτάζ, δημοσίευσε μια φωτογραφία του από την πολιτική εκδήλωση και έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Κάποια στιγμή έκλεισα την κάμερα, τελείωσα το ρεπορτάζ και κάθισα να ξεκουραστώ, αλλά δεν τα κατάφερα... Ο λόγος;
Δεν περισσεύει ούτε 1 λεπτό από τη ζωή μας για να αγωνιστούμε, να ξαναφτιάξουμε ένα κράτος δικαίου, όπου θα επικρατεί ισονομία μεταξύ των πολιτών, θα αποδοθεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, θα εξαλείψουν τα ρουσφέτια, τα καρτέλ, οι υποκλοπές, και όσα δυσάρεστα (ΟΠΕΚΕΠΕ, δυσβάσταχτο κόστος κ.α.) διαδραματίζονται τα τελευταία χρόνια εις βάρος των πρωταγωνιστών της υπαίθρου έχοντας ως στόχο την οικονομική τους εξαθλίωση και κατά συνέπεια την ερημοποίηση της υπαίθρου (Τα βιώνω ως παραγωγός και Δημοσιογράφος των αγροτικών). 

Ένιωσα περήφανος και συγκινήθηκα ιδιαίτερα όταν άκουσα από την Μαρία Καρυστιανού να λέει ότι δίπλα της στέκονται αυτοί που χάθηκαν άδικα και αυτοί που δεν άντεξαν την ασχήμια αυτού του κόσμου, αλλά και όλοι οι ζωντανοί που ζουν για να οραματίζονται το φωτεινό μέλλον. Απευθύνοντας κάλεσμα για ενότητα , με προϋπόθεση να έχουμε καθαρά χέρια, καθαρό βλέμμα, με πίστη, με θάρρος για να λάμψει η αλήθεια , γιατί τα παιδιά μας αξίζουν τα καλύτερα και οι επόμενες γενιές θα κρίνουν. Και όταν έρθει εκείνη η ώρα θέλω να μπορούμε να πούμε "Όχι , δε φοβηθήκαμε, όχι δε σωπάσαμε, όχι δε συμβιβαστήκαμε. Σταθήκαμε όρθιοι , αντάξιοι της ιστορικής ευθύνης που μας έτυχε και μαζί αλλάξαμε την Ελλάδα!

Για όσους δε γνωρίζουν έχω "χάσει" ΑΔΙΚΑ την σύζυγο μου πριν 4,5 έτη (Αποδυνάμωση του ΕΣΥ σε καιρό "πολέμου" εννοώ τον Covid) και καταλαβαίνω απόλυτα όλους αυτούς που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις από την απώλεια αγαπημένων προσώπων τους (Τέμπη, covid κ.α.)!  

Παρόλα αυτά, συνεχίζω να αγωνίζομαι με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στον πρωτογενή τομέα (διετέλεσα Πρόεδρος και ιδρυτής του ΑΣ Ημαθίας) και ως αυτοδιοικητικό πρόσωπο (Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας) για ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και τα παιδιά μας. Είναι στιγμές που αισθάνομαι την ανάγκη να βγάλω τα εσώψυχα μου!»

Όπως είναι λογικό, η ανάρτησή του αυτή προκάλεσε έντονες συζητήσεις, αφού είναι ο πρώτος εν ενεργεία πολιτικός της Βέροιας, που βρέθηκε στο ξεκίνημα της κ. Καρυστιανού. Θυμίζουμε επίσης ότι ο Βοργιάδης πρόσφατα αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ. 

Ο veriotis.gr επικοινώνησε με τον Χρήστο Βοργιάδη ρωτώντας τον ευθέως αν θα συμμετέχει στο συγκεκριμένο κίνημα και ποια είναι τα πολιτικά του σχέδια για το μέλλον. 

Αναλυτικά η δήλωσή του στο veriotis.gr:

«Προβληματισμένος με όσα συμβαίνουν γύρω μας προσπαθώ μέσα από τη δουλειά μου (δημοσιογραφία) αλλά και ως Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βέροιας , να ενημερώνω και να αγωνίζομαι για την επίλυση των προβλημάτων των πρωταγωνιστών της υπαίθρου.

Η δράση μου στον πρωτογενή τομέα είναι απόλυτα ανιδιοτελής και ο αγροτικός κόσμος της περιοχής και όχι μόνο, το γνωρίζει πολύ καλά.

Σίγουρα υπάρχει ταύτιση απόψεων σε καίρια ζητήματα και κοινοί στόχοι, διαβάζοντας και την ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» , για το λόγο αυτό την υπέγραψα και είμαι μέλος του κινήματος της Μαρίας Καρυστιανού.

Έκανα απλά ένα σχόλιο στα social όπως συχνά συνηθίζω , νιώθοντας συναισθηματική φόρτιση και λειτουργώντας περισσότερο παρορμητικά και λιγότερο επικοινωνιακά. Όταν και αν έχω να πω κάτι, θα το κάνω δημόσια και με καθαρές κουβέντες»!

1 σχόλιο:

  1. Χριστάρα! Γεράσαμε και μπορεί ακόμη τα μη βάλαμε μυαλό όσο θα έπρεπε, αλλά δεν επιτρέπεται να δουλεύουμε τον κόσμο περί ανατροπής του, εδώ και 200 χρόνια, βρώμικου κατεστημένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ