Ο Ηλίας Ατματσίδης έζησε από κοντά τη μεγάλη βραδιά της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, πανηγυρίζοντας μαζί με τον κόσμο της Ένωσης την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2025-26.
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, που έχει συνδέσει το όνομά του με σπουδαίες στιγμές της ΑΕΚ, βρέθηκε στην Allwyn Arena για το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό και παρακολούθησε την επική ανατροπή της ομάδας του Μάρκο Νίκολιτς, η οποία σφραγίστηκε με το γκολ του Ζοάο Μάριο το βράδυ της Κυριακής (10/05).
Ο Κοζανίτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, με μακρά πορεία σε ΑΕΠ Βέροιας και ΑΕΚ, συμμετείχε στη γιορτινή ατμόσφαιρα κρατώντας στα χέρια του το συλλεκτικό κασκόλ που μοίρασε η ΠΑΕ στους φιλάθλους πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης.
Η Ένωση διένειμε περίπου 30.000 κασκόλ στους φίλους της ομάδας κατά την είσοδό τους στις θύρες του γηπέδου, δημιουργώντας εντυπωσιακή εικόνα στις εξέδρες και στο κορεό πριν από την έναρξη του αγώνα. Πάνω στα κασκόλ αναγραφόταν το μήνυμα: «Υπομονή, επιμονή, πίστη, πάθος», σε μία συμβολική κίνηση ενόψει του καθοριστικού αγώνα τίτλου.
Ο Ηλίας Ατματσίδης δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή του για τη νέα επιτυχία της ΑΕΚ, ζώντας έντονα μία ακόμη ιστορική στιγμή για την Ένωση.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 24 Αυγούστου 2026 στην Ημαθία, με έναν 65χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του έπειτα από
-
Πικ-νίκ μέσα στη φύση, βόλτες στο καταπράσινο δάσος και φωτογραφίες με τα πρόβατα!
-
Μέσα σε κλίμα οδύνης και μεγάλης συγκίνησης τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 20 Αυγούστου 2026, στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο
-
Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας 24 Αυγούστου σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο της Ημαθίας, προκαλώντας την άμεση και ισχυρή
-
Oικογένεια, κοσμοπολίτικες εξόδους στα Μ ατογιάννια , πολυτέλεια, θάλασσα και, πάνω απ' όλα, έρωτας - Το απρόοπτο
-
«Βαρετή πόλη, χωρίς κάτι να δεις και με ανύπαρκτη νυχτερινή ζωή - Mόνο το ρεβανί αξίζει»
-
Η Βεροιώτισσα εκπαιδευτικός, Ολυμπία Πατινέα – Κόβα, σύζυγος του δικηγόρου, Φώτη Κόβα, διακρίθηκε στον 9ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό
-
Σκηνές, παράγκες, σκουπίδια και δυσοσμία άφησαν πίσω τους οι 300+ παράνομοι κατασκηνωτές του Δεκαπενταύγουστου
-
Στην υπογραφή της σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην
-
Εκστρατεία ενημέρωσης μέσα από τα social media - Αναδημοσιεύουν την αφίσα στους λογαριασμούς τους, για να





Λιάκοο 57 χρονώ είμαστε, μ' αυτό το άσπρο μούσι σαν τον Μπαμπαστρούμφ σε κάνει 70... 🤷
ΑπάντησηΔιαγραφή👍👍👍
ΑπάντησηΔιαγραφήΗΛΙΑ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ
ΑπάντησηΔιαγραφή