http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν χάνεται αυτό το live: Βεροιώτες καθ’ οδόν για την επική συναυλία των Iron Maiden!

Με ενθουσιασμό, ανυπομονησία και αγαπημένα τραγούδια των Iron Maiden, περίπου 20 Βεροιώτες φίλοι της θρυλικής heavy metal μπάντας έδωσαν ραντεβού το πρωί του Σαββάτου 23 Μαΐου 2026 στην πλατεία Ελιάς και ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Αθήνα, όπου θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη συναυλία των «θεών» της metal μουσικής.

Η παρέα, αποτελούμενη από φανατικούς θαυμαστές κάθε ηλικίας, αναχώρησε με ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση, κρατώντας σημαίες, μπλούζες και συλλεκτικά αντικείμενα των Iron Maiden, μετατρέποντας από νωρίς την ατμόσφαιρα σε μια μικρή γιορτή για τους φίλους της rock και της metal σκηνής. Για πολλούς από αυτούς, η συναυλία αποτελεί ένα όνειρο ζωής, ενώ αρκετοί έχουν παρακολουθήσει ξανά το συγκρότημα σε εμφανίσεις του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι Iron Maiden, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα στην ιστορία της παγκόσμιας metal μουσικής, επιστρέφουν στην Αθήνα για μια συναυλία που αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες θαυμαστές από κάθε γωνιά της χώρας. Οι Βεροιώτες φίλοι της μπάντας δήλωναν αποφασισμένοι να ζήσουν μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη ένταση, νοσταλγία και αγαπημένες επιτυχίες που σημάδεψαν γενιές ολόκληρες.

Το ταξίδι από τη Βέροια προς την πρωτεύουσα ξεκίνησε με πολλά χαμόγελα, πειράγματα και φυσικά την αντίστροφη μέτρηση για τη στιγμή που τα φώτα θα σβήσουν και οι πρώτες νότες θα ακουστούν στη σκηνή του ΟΑΚΑ, σε μια συναυλία που ήδη χαρακτηρίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ