Το σωματείο θα εκπροσωπηθεί από την Αγγελική Παπαναστασίου στην κατηγορία ΤΤ11, υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας Αγγελικής Παπαδοπούλου και με αρχηγό αποστολής την πρόεδρο του σωματείου Έφη Καραγιάννη.
Η συμμετοχή της αποτελεί μια σημαντική στιγμή για το σωματείο, αναδεικνύοντας το ταλέντο, την αποφασιστικότητα και τη θέληση της.
Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν 15 σωματεία από όλη την Ελλάδα και 2 αθλητές από την Κύπρο, με συνολικά 86 αθλητές και αθλήτριες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε τρεις μέρες γεμάτες αγώνες, ένταση και συναρπαστικές στιγμές υψηλού επιπέδου.
Πρόγραμμα αγώνων:
• Παρασκευή 3 Απριλίου: 18:00 – 20:00
• Σάββατο 4 Απριλίου: 09:00 – 18:00
• Κυριακή 5 Απριλίου: 09:00 – 14:00
Ένα τριήμερο αφιερωμένο στο πνεύμα του αθλητισμού, της συμμετοχής και της έμπνευσης για όλους! Το Δ.Σ. του σωματείου εύχεται στην Αγγελική καλή δύναμη και κάθε επιτυχία!



.jpg)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.