http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιοι διακρίθηκαν στους αγώνες Αυθόρμητου Λόγου της Ημαθίας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας σε συνεργασία με τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φιλολόγων Ημαθίας Θεόδωρο Χαμπίδη οργάνωσαν την Πέμπτη, 2 Απριλίου 2026, τους Αγώνες Aυθορμήτου Λόγου μεταξύ των μαθητών και μαθητριών Γυμνασίων Ημαθίας.

Στους αγώνες, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο 1ο Γυμνάσιο Βέροιας, έλαβαν μέρος μαθητές και μαθήτριες από το 1ο Γυμνάσιο Βέροιας, το 4ο Γυμνάσιο Βέροιας, το 5ο Γυμνάσιο Βέροιας, το 2ο Γυμνάσιο Νάουσας, το 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας και το Γυμνάσιο Κοπανού.

Οι διακριθέντες:

1η θέση: Ευαγγελία Τσιαμήτρο, 5ο Γυμνάσιο Βέροιας
2η θέση: Περσεφόνη Πεχλιβανίδου, 5ο Γυμνάσιο Βέροιας
3η θέση: Περικλής Κουρμπετλής, 5ο Γυμνάσιο Βέροιας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ