Η Έλενα δεν παρέλειψε να δώσει το «παρών» στην εκκλησία για την Ανάσταση, ενώ συγκινητική ήταν και η συνάντησή της με τον νονό της, με τον οποίο διατηρεί στενή σχέση. Το πρόγραμμα όμως δεν ήταν μόνο οικογενειακό, αφού είχε βραδινές εξόδους με τις παιδικές της φίλες στα παλιά τα στέκια, με γέλια και χαλαρές στιγμές μακριά από το άγχος της καθημερινότητας. Αλλά και αγροτικές δουλειές, στην αυλή του σπιτιού της!
Από το μενού δεν έλειπε η παραδοσιακή μαγειρίτσα και ένα πλούσιο πασχαλινό τραπέζι. Ένα Πάσχα γεμάτο συναίσθημα, απλότητα και αυθεντικότητα για την Έλενα, που φαίνεται πως απόλαυσε κάθε στιγμή.




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

Θεέ μου τι ζούμε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο απόλυτο τίποτα γίνεται είδηση.
ΣΙΓΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ!!!!!!!.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ TV ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΜΑΓΙΚΟ, ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!!!.
ΑπάντησηΔιαγραφήΧΑΧΑΧΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΛυπηθείτε μας. 'Έχουμε τόσα προβλήματα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτο Ντουμπαι είναι καλύτερα ή στο Μακροχωρι σε λίγο καιρό θα το χρειαστείς το χωριό για μόνιμη κατοικία όπως και κάτι άλλες που ήρθαν με ελικόπτερο
ΑπάντησηΔιαγραφή