Τόσο χάλι τον Ολυμπιακό δεν τον περίμενα. Μιλάμε για «εγκλήματα» Μεντιλίμπαρ, τον οποίο δεν τον βλέπω να μείνει το καλοκαίρι στο Λιμάνι. Έρχεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε! Η ομάδα κατρακυλάει... Έφτασε σε σημείο ο Τζολάκης να παίζει τα τελευταία λεπτά ως δεκάρι. Μιλάμε για τραγικά πράγματα. Ειδικά, όταν τον είδα να βρίσκεται στο κέντρο του γηπέδου, λέω από μέσα, εντάξει η ομάδα είναι στην εντατική.
Συνέχεια γιόμες και σέντρες, καμία προσωπική ενέργεια, καθόλου τριγωνάκια, καμία κάθετη μπαλιά. Συγνώμη, αυτός ο Μουζακίτης είχε πρόταση 30 εκατομμύρια και δεν τον δώσατε; Δεν πάτε καλά. Αυτό το μιξιάρικο είναι μαμ, κακά και νάνι. Μεγάλη απογοήτευση και ο Ποτένσε. Αναιμικός, φλύαρος και αδιάφορος. Ο Ελ Καμπί και ο Τσικίνιο ντε φορμέ και όλη η ομάδα έδειχνε πως τα έχει παρατήσει. Δεν έχουν την φλόγα μέσα τους. Δεν έχουν την αγριάδα στα μάτια τους. Δημόσιοι υπάλληλοι. Ροντεινέι παλαίμαχος. Ο Ρέτσος το ένα λάθος μετά το άλλο. Μόνο ο Μάρτινς προσπαθούσε, αλλά και αυτός χάθηκε μέσα στην μετριότητα.
Η ΑΕΚ έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα. Βρήκε ένα γκολ στην αρχή του αγώνα και διαχειρίστηκε το ματς. Τελικά, έχει σπουδαίο προπονητή. Στην αρχή του πρωταθλήματος την είχα για τρίτο φαβορί και τελικά έχει φτάσει μια ανάσα από το πρωτάθλημα. Μπράβο της! Όλα τα λεφτά είναι η επόμενη αγωνιστική μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αν ο Νίκολιτς πάρει το ματς, αποσπάται 8 πόντους και με τον Ολυμπιακό να αφήνει βαθμούς στον Παναθηναϊκό (με παρόμοια εμφάνιση σίγουρα θα χάσει!), τότε τελειώνουν όλα!
Βέβαια μην υποτιμάτε τον ΠΑΟΚ, μπορεί να κάνει το διπλό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το έχει ξανακάνει άλλωστε. Το θέμα είναι να επιστρέψουν οι τραυματίες Μεϊτέ, Ζίφκοβιτς, Κένι και Γιακουμάκης. Αλλά ακόμα κι αν γυρίσουν, δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα βρίσκονται, αφού είναι πολύ καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης.
Ο ΠΑΟΚ, δυστυχώς πληρώνει την μανία του Λουτσέσκου, οι συγκεκριμένοι παίκτες να παίζουν 40 ματς όλη την χρονιά. Τους έσκασε! Πήγαινε στις Σέρρες που το διπλό θεωρούνταν δεδομένο, έπαιζε εντός έδρα με Τρίπολες και Κηφισιές και όχι μόνο τους έπαιρνε αποστολή, αλλά τους έβαζε να παίζουν και ενδεκάδα κιόλας. Ειδικά ο Κένι και ο Μεϊτέ, επιβαρύνθηκαν τόσο πολύ που ήταν δεδομένο πως κάποια στιγμή, θα ερχόντουσαν οι τραυματισμοί. Θα μου πεις και ποιον να βάλει; Τον Σάστρε ή το Λόβρεν; Ναι σε ματς τύπου ΟΦΗ και Παναιτωλικό ή αδιάφορα ευρωπαϊκά, να βάλει τον Σάστρε και ας γκελάρει, παρά να χάσει την μισή ομάδα του στα πλέι-οφ.
Ο Δικέφαλος χθες ήθελε το ματς, αλλά δεν είχε τους παίκτες για να το κάνει. Δεξιά με Σάστρε και Χατσίδη δεν υπήρχε καμία χημεία. Λάθη επί λαθών. Ο Μπενίτεθ έκανε συνεχώς ντουμπλαρίσματα σε Κωνσταντέλια και Τάισον και κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ απενεργοποιήθηκε. Ο Μερεμέγιεφ κακός και τα χαφ του ΠΑΟΚ ανύπαρκτα. Ο Οζντόεφ σκασμένος και αυτός, βγάζει κούραση, αφού έπαιζε όλη την σεζόν, ο Ζαφείρης επιθετικά ελάχιστα πράγματα και ο Καμαρά φευγάτος! Αυτή είναι η εικόνα του ΠΑΟΚ. Αν δεν γυρίσει το Βουνό ο Μεϊτέ και ο αρχηγός Ζίλε, το τρεχαντήρι Κένι, καμία ελπίδα για το πρωτάθλημα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.