Ο Αντώνης Τραούδας, (αριστερά στη φωτογραφία) αστυνομικός που υπηρετεί στη Βέροια, καταγράφει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς διαπρέπει ως επόπτης στη Super League 2. Με συνέπεια, επαγγελματισμό και άρτια γνώση των κανονισμών, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τόσο των διαιτητών όσο και των αρμόδιων οργάνων.
Χαρακτηριστική είναι η πρόσφατη παρουσία του στον αγώνα του ΠΑΟΚ Β' με τον Μακεδονικού, όπου η απόδοσή του κρίθηκε ιδιαίτερα θετική, συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Η σχετική φωτογραφία από το παιχνίδι αποτυπώνει τη συγκέντρωση και την αφοσίωσή του κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Αντώνης Τραούδας αποτελεί παράδειγμα ανθρώπου που συνδυάζει με επιτυχία την επαγγελματική του ιδιότητα στην Ελληνική Αστυνομία με την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, αποδεικνύοντας πως με σκληρή δουλειά και πειθαρχία μπορεί κανείς να διακριθεί σε πολλαπλά πεδία.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Σε τραγωδία εξελίχθηκε γλέντι γάμου στο Νησί Ημαθίας, όταν ένας άνδρας που βρισκόταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους κατέρρευσε
-
Τίτλοι τέλους πέφτουν για ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα ένδυσης στη Βέροια, το οποίο έπειτα από χρόνια παρουσίας στην τοπική αγορά
-
Είχε ιατρείο στον Κοπανό και εργάστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Νάουσας
-
Έφυγαν από την ζωή και κηδεύονται το πρωί της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου 2026, δύο συμπολίτες μας από τη Βέροια.
-
Μεγάλο μποτιλιάρισμα καταγράφεται αυτή την ώρα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, με την κίνηση να διεξάγεται με ιδιαίτερα
-
Δεν θα είναι υποψήφιοι στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, θα έχουν την ευθύνη του συντονισμού του προεκλογικού αγώνα
-
Με πολύ κόσμο, χαμόγελα και εκλεκτούς καλεσμένους πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του «Coffeebrands» στη Βέροια, που
-
Ένα ξεχωριστό ταξίδι στη Σαουδική Αραβία επέλεξε για να γιορτάσει τα γενέθλιά της η Βεροιώτισσα Αθηνά Βαφείδου, γνωστή ως Vafita, έχοντας
-
Από τις «αρχές Ιουλίου», φτάσαμε στα τέλη Σεπτεμβρίου και υπογραφή ακόμη δεν μπήκε!
-
Τι πρέπει να κάνετε αν λάβατε sms Μηνύματα από το gov.gr έλαβαν χιλιάδες πολίτες, με τα οποία




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.