http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βαριά ήττα της Βέροιας με 0-3 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς


Παρότι η Βέροια έδειξε διαφορετικό πρόσωπο από το προηγούμενο διάστημα, δεν μπόρεσε να κοντράρει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ηττήθηκε εντός έδρας με 3-0 το μεσημέρι της Κυριακής (01/03) για την 22η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και τελευταία της 1ης φάσης του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε καλύτερα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν την πρώτη τελική στο 4ο λεπτό, με τον Μίσκου να εκτελεί από τον ημικύκλιο της περιοχής και την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου.


Ωστόσο, ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήταν αποτελεσματικός στο 9ο λεπτό, εκεί όπου ύστερα από μια φάση διαρκείας στα καρέ της Βέροιας, ο Μίσκου πήρε την μπάλα αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή και εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.

Η Βέροια “άγγιξε” το γκολ στο 15ο λεπτό, όταν ο Ιωάννου πήρε την μπάλα από τα δεξία, σέντραρε συρτά στην “καρδιά” της περιοχής, ωστόσο η άμυνα των φιλοξενούμενων έδρασε αποτελεσματικά πριν η μπάλα φτάσει στα πόδια του Παχάρο.

Ο ρυθμός έπεσε αισθητά με την επόμενη ευκαιρία να έρχεται αιφνιδιαστικά στο 27ο λεπτό από τα πόδια του Αχλιώπα, όταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Βέροιας επιχείρησε ένα τολμηρό σουτ από μακρινή απόσταση, το οποίο έφυγε ελάχιστα άουτ.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς θέαμα, με τη Βέροια να αναζητάει διαδρόμους στην επίθεση, κυρίως από τα δεξία, ωστόσο καμία από τις προσπάθειές της δεν δημιούργησε προβλήματα στον Συλλέκτη.

Αντιθέτως, ο Απόλλων κόντρα στη ροή αγώνα βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Γιουκούδης τα έβαλε με όλη τη βεροιώτικη άμυνα, προώθησε τη μπάλα στον Βασιλούδη, ο οποίος με ένα πολύ δυνατό σουτ στο 43′ διαμόρφωσε το 0-2 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες κινήθηκαν σε πολύ… ρηχά νερά και δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν καμία ευκαιρία για περισσότερα από 20 λεπτά. Η μεγάλη στιγμή ήρθε στο 68′, με τον Παχάρο να κερδίζει μέτρα από τα δεξιά, να περνάει την μπάλα στον Χερίδη, ο οποίος βρέθηκε πρόσωπο με τον Συλλέκτη, αλλά δεν μπόρεσε να τον κερδίσει, με το 0-2 να διατηρείται.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημείωσε και την επόμενη τελική στο 74′ με ένα μακρινό σουτ, το οποίο ήταν αδύναμο και έφυγε εκτός εστίας.

Από το πουθενά, ο Απόλλων πέτυχε κι άλλο γκολ, με προωθημένη μπαλιά στον Γιουκούδη, ο οποίος έφτασε ανενόχλητος ως την εστία του Παπαδόπουλου και πέτυχε το 0-3 στο 77′, σε ένα γκολ το οποίο δεν πανηγυρίστηκε από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Βέροιας.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν δύο λεπτά αργότερα, με τον Λέκα να εκμεταλλεύεται τις κόντρες και να βγαίνει τετ-α-τετ, αλλά το σουτ του βρήκε σε πόδια ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα και έφυγε κόρνερ.


Η μπάλα μεταφέρθηκε στην άλλη εστία, εκεί όπου ο Βασιλακάκης σέντραρε και ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα εκτός εστίας στο πλαϊνό δίχτυ του τερματοφύλακα της Βέροιας.

Κάπου εκεί το ματς “έσβησε” και η Βέροια γνώρισε τη “βαριά” εντός έδρας ήττα με 3-0 για την 22η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με το βλέμμα να στρέφεται στα play-off.

Το πρόγραμμα των 2ης φάσης θα ανακοινωθεί κατόπιν κλήρωσης την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 13:00, στα γραφεία της ΕΠΟ.

Βέροια 1960 – Απόλλων Καλαμαριάς 0-3

Σκόρερ: / Μίσκου 9′, Βασιλούδης 43′, Γιουκούδης 77′
Διαιτητές: Τσέτσιλας (Γρεβενών), Ζήρδας (Δράμας)-Καραμπούλας (Πιερίας).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια 1960 (Ανέστης Αργυρίου): Παπαδόπουλος, Θυμιόπουλος, Μελιόπουλος (Ντόγος 72′), Παχάρο, Λέκα, Γανόπουλος (Κεχαγιάς 86′), Τασιόπουλος, Αχλιώπας (Καρασαββίδης 72′), Γιαγτζίδης (Χερίδης 46′), Μπλέτσας, Ιωάννου.

Απόλλων Καλαμαριάς (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Συλλέκτης, Κουτζαηλίας, Πατράλης (Παπαδόπουλος 82′), Τσιμπούκας, Πιαστόπουλος, Ρίζος (Πάνος 72′), Παπατόλιος, Misku (Βασιλακάκης 46′), Βασιλούδης (Τσαγκαλίδης 73′), Σγουρής, Γιουκούδης (Αθανασιάδης 82′).

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ