http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα «δίχτυα» της Αστυνομίας σπείρα για κλοπές σε επιχειρήσεις στην Πέλλα

Συνελήφθησαν στις 25 Μαρτίου 2026 το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, δύο ημεδαποί άνδρες, μια ημεδαπή γυναίκα και ένας ανήλικος ημεδαπός, για κλοπή που έγινε την ίδια ημέρα από αποθήκη επιχείρησης.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι να επιβαίνουν σε όχημα και να προσεγγίζουν σημείο, όπου είχαν τοποθετήσει διάφορα καλώδια, ηλεκτρικά εργαλεία και άλλα αντικείμενα, τα οποία είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από αποθήκη επιχείρησης.

Από την έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι στις 23 Μαρτίου 2026, οι συλληφθέντες διέρρηξαν άλλη μια επιχείρηση στην Πέλλα, από την οποία αφαίρεσαν καλώδια ρεύματος, αξίας 200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ