Ο Βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας με επίσημη ανακοίνωσή του εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στη Χρύσα Βεσυροπούλου για την αναγόρευσή της σε Υποψήφια Διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Όπως τονίζει ο ίδιος: «Η σημαντική αυτή ακαδημαϊκή εξέλιξη αποτελεί επιστέγασμα της μέχρι σήμερα πορείας της, της συστηματικής προσπάθειας, της επιμονής και της αφοσίωσής της στην επιστημονική έρευνα.
Ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία μας γεμίζει το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι από τον τόπο μας προοδεύουν, διακρίνονται και ανοίγουν δρόμους μέσα από τη γνώση και την εργασία τους. Η νέα γενιά, με τα εφόδια, τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητά της, μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για την πρόοδο, την καινοτομία και την ανάπτυξη της τοπικής μας κοινωνίας.
Εύχομαι στη Χρύσα Βεσυροπούλου καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο νέο της ακαδημαϊκό βήμα, με τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσει να διακρίνεται και να προσφέρει ουσιαστικά στον επιστημονικό της τομέα.
Είμαι βέβαιος, ότι με εφόδια τη γνώση, την ακεραιότητα και την αξιοσύνη, στοιχεία που διέκριναν, άλλωστε, τον χαρακτήρα και την πορεία του πατέρα της, αείμνηστου Υπουργού Απόστολου Βεσυρόπουλου, θα πετύχει σε κάθε της επιλογή και βήμα από εδώ και πέρα.»
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Είχε ιατρείο στον Κοπανό και εργάστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Νάουσας
-
Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου της Παναγιώτας Κουρτίδου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 50 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα
-
Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Νάουσας μετά την είδηση του θανάτου του Χρήστου Τσιαούσκογλου. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την
-
Θλίψη στη Νάουσα προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Στέφανου Μπαμπάτση, επαγγελματία στον χώρο της εστίασης, ο οποίος έφυγε από
-
Έφυγαν από την ζωή και κηδεύονται το πρωί της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου 2026, δύο συμπολίτες μας από τη Βέροια.
-
Παίρνει «σάρκα και οστά» το μεγάλο έργο - Θα έχει 1.677 σταθερές θέσεις - Δείτε τις μακέτες
-
Μια από τις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές της ζωής τους έζησαν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2026 ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής
-
Ο νέος κύκλος του Greece's Next Top Model ξεκίνησε και ήδη μας χάρισε κάποιες αξέχαστες οντισιόν, περιμένοντας να περάσει από την «καυτή...
-
Θλίψη και συγκίνηση σκόρπισε στην Ημαθία η είδηση του θανάτου του Σούλη Σταφυλλίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, έπειτα
-
Κυριακή 4/10 με dj και μπουφέ! Τις πόρτες του ανοίγει επίσημα στο κοινό το PALM Coffee, με ένα μεγάλο




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.