«Είναι μια μαγική εικόνα αυτή που αντίκρισαν σήμερα οι επισκέπτες που ήρθαν και παραβρέθηκαν στο πάρκο της Ελιάς, εδώ στους Αγίους Αναργύρους με θέα τον κάμπο, για να καλωσορίσουμε την άνοιξη και το φετινό Φεστιβάλ Ανθισμένες Ροδακινιές της Βέροιας. Φέτος συμπληρώνουμε εννέα χρόνια. Έχουμε μεγαλώσει», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Περίμετρος της ΕΡΤ3 η πρόεδρος Τουριστικού Ομίλου Βέροιας Γιάννα Πιλιτσίδου, η οποία αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Ανθισμένες Ροδακινιές της Βέροιας 2026», ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας και η Ένωση Φωτογράφων Κ.Δ. Μακεδονίας διοργανώνουν τον ‘9ο Φωτογραφικό Διαγωνισμό “Where Love Blooms”, προσκαλώντας φωτογράφους —επαγγελματίες και ερασιτέχνες— να αποτυπώσουν την ομορφιά της άνοιξης και τη δύναμη της αγάπης μέσα στο μοναδικό τοπίο των ανθισμένων ροδακινιών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.