Ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά sites της Αμερικής, το New York Post, με εκατομμύρια αναγνώστες και πάνω από 8 εκατομμύρια followers στο Facebook και 2,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, έκανε εκτενές αφιέρωμα στο μαγευτικό φαινόμενο των ανθισμένων ροδακινιών της Βέροιας.
Η παγκόσμια προβολή αυτού του σπάνιου φυσικού θεάματος γεμίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση τους ανθρώπους του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας, καθώς οι προσπάθειές του αποδίδουν καρπούς και η περιοχή της Ημαθίας κερδίζει τη θέση που της αξίζει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.
Η Αμερική «υποκλίνεται» στην ομορφιά της ελληνικής φύσης, ενώ ομογενείς από τις ΗΠΑ αναπαράγουν συνεχώς το άρθρο, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στη διάδοση του φαινομένου. Ήδη το αφιέρωμα μετρά χιλιάδες κλικ, ενισχύοντας σημαντικά την τουριστική προβολή της πόλης μας και προσελκύοντας το ενδιαφέρον επισκεπτών από όλο τον κόσμο.
Η Βέροια και η Ημαθία λάμπουν διεθνώς — και αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς του χρόνου συμπληρώνονται 10 χρόνια από τις δράσεις του Τουριστικού Ομίλου Βέροια που στόχο έχουν την ανάδειξη του φαινομένου σ' ολόκληρο τον πλανήτη.
Φωτογραφία: AP/Giannis Papanikos





Μεγάλη επιτυχία, η Espresso της Νέας Υόρκης των χαμηλών πνευματικά αναγνωστών. Δεν έχουν φράγκο ούτε για Hot Dog οι κακομοίρηδες
ΑπάντησηΔιαγραφήΑχαχαχαχαχα με έκανες και γελασα
ΑπάντησηΔιαγραφή