http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απίστευτο! Μαθητές της Πτολεμαΐδας μάζεψαν 11.500 ευρώ για τον Δημήτρη που πάσχει από καρκίνο

Όταν τα μικρά παιδιά δείχνουν το δρόμο της αγάπης και της ελπίδας - Συγκινημένος ο πατέρας «λύγισε» μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ

Τα χαμόγελα ανθίζουν στα πρόσωπα όταν οι άνθρωποι μπορούν να προσφέρουν, και μάλιστα από τα λίγα που έχουν για καλό σκοπό. Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δέσποινα Αμαραντίδου, συγκινησιακά φορτισμένη μεταφέρει το μήνυμα της ελπίδος, που στέλνουν οι κάτοικοι της Εορδαίας βοηθώντας έναν νεαρό, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με τον καρκίνο. Ένα μοναδικό παράδειγμα σθένους. Ο Δημήτρης κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές του και πήρε το πτυχίο του ενώ πάλευε για την ζωή του.

Εδώ μπορείτε να καταθέσετε χρήματα:
  • Αριθμός Λογαριασμού: 6238171042982
  • IBAN: GR 0601712380006238171042982
  • Δικαιούχος: Περτσινίδης Δημήτριος Σάββας
  • Iris: 6989234366
  • Κωδικός BIC της Τράπεζας Πειραιώς για όσους είναι από το εξωτερικό: PIRBGRAA
Η Αναστασία Κριαρίδου, Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, αναφέρει το περιστατικό όταν μια κυρία επισκέφτηκε το σχολείο και ρώτησε εάν θα μπορούσαν να βοηθήσουν έναν νεαρό ο οποίος έπασχε από μία σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου, και θα έπρεπε να μεταβεί για θεραπεία σε εξειδικευμένη κλινική στο Χιούστον του Τέξας.


Η διεύθυνση του σχολείου δέχθηκε να αναλάβει την πρωτοβουλία και απευθύνθηκε σε ολόκληρη την περιοχή της Εορδαίας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Η απάντηση ήταν άμεση από σχολεία και ιδιώτες.

Σε ελάχιστο χρόνο οι μαθητές των σχολείων συγκέντρωσαν ένα σημαντικό ποσό. Τα περισσότερα παιδιά άνοιξαν τους κουμπαράδες τους και έδωσαν πρόθυμα όσα μάζευαν. Όταν οι φάκελοι συγκεντρώθηκαν και άνοιξαν εκτός από χρήματα περιείχαν και μηνύματα αγάπης. Προς έκπληξη όλων το ποσό ξεπερνούσε τις μικρές τους προσδοκίες. Ήταν 11.500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την συγκίνηση του πατέρα του νεαρού Δημήτρη, του Σάββα Περτσινίδη. Ευχαριστεί όλα τα παιδιά τα οποία με την στάση τους συγκλόνισαν την οικογένεια και έδειξαν τις μεγάλες αρετές των μικρών σε ηλικία ανθρώπων.

Εντύπωση προκάλεσε η αναφορά του συγκινημένου πατέρα, για περίπτωση μία φτωχή γυναίκας από το Καπνοχώρι, η οποία προσέφερε 500 ευρώ, όλα όσα διέθετε, εξηγώντας πως η ίδια έχασε την κόρη της από καρκίνο (την έλεγαν Δήμητρα!) και είπε ότι θα έκανε ότι μπορούσε για να σωθεί ο νεαρός ασθενής. 

Ο Δημήτρης Περτσινίδης ταξιδεύει το Σάββατο για τις Η.Π.Α. προκειμένου να αντιμετωπίσει την ασθένειά του, έχοντας πίσω του μία ολόκληρη την κοινωνία που εύχεται να επιστρέψει νικητής.

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ