http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαμανίδης: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους αφανείς μας ήρωες!»

«Χωρίς τη δική σας ανιδιοτελή προσφορά και το πάθος σας, τίποτα από όσα ζήσαμε, δεν θα ήταν το ίδιο»

Τις θερμές του ευχαριστίες προς τους εθελοντές του Καρναβαλιού εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Κώστας Σαμανίδης. Ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, ο οποίος έδωσε και την ψυχή του για την επιτυχία των αποκριάτικων εκδηλώσεων, συνεχάρη τα παιδιά με τα γιλέκα, που έτρεξαν, χαμογέλασαν και φρόντισαν για όλα. 

«Οι Εθελοντές μας ήταν η κινητήριος δύναμη του Καρναβαλιού μας. Χωρίς τη δική σας ανιδιοτελή προσφορά και το πάθος σας, τίποτα από όσα ζήσαμε, δεν θα ήταν το ίδιο. Σας ευχαριστούμε για όλα!» κατέληξε ο κ. Σαμανίδης, βγαίνοντας μαζί τους μια αναμνηστική φωτογραφία μπροστά από το δημαρχείο της Βέροιας.

8 σχόλια:

  1. Άρτος και θεαμα στο λαο...... Ανακυκλωση της μιζέριας χωρις αναπτυξιακή προοπτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναπτυξιακή προοπτική υπάρχει. Η γιορτή καρναβαλιού μπορεί να προσφέρει τεράστια έσοδα στην πόλη. Μπορείς να δεις αντίστοιχα παραδείγματα σε Πάτρα και Ξάνθη. Σε ένα τριήμερο εκατομμύρια ευρώ διακινούνται στις πόλεις αυτές.

      Διαγραφή
    2. Ναι, μπορει και... τρις!! Οκ ρε παιδιά ωραια η γιορτη, καλο το πανηγυρι, πολυς κοσμος αλλα μεχρι εκει. Εγινε και καποιος τζιρος σε μπυρες, ποτα, πατατακια κτλ. Το να μιλάμε και να αναφέρουμε έστω τις πόλεις Πατρα, Ξάνθη ή Ναουσα ειναι ντροπή. Ούτε καν στο ελάχιστο για Κοζάνη δεν μπορουμε να μιλαμε οτι θα καποια στιγμη θα αγγιξουμε.

      Διαγραφή
    3. Αλκοόλ , ναρκωτικά και πολλές εκτρώσεις σ αυτές τις πόλεις που αναφέρεις!!! Οι ντόπιοι ιδίως στην Πάτρα αυτές τις μέρες εξαφανίζονται από την πόλη!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανάπτυξη θέλουμε . Όχι καρναβάλια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρειαζόμαστε δουλειές, εργοστάσια για να εργαστούν οι νέοι. Η ζωή δεν πρέπει να περιστρέφεται μόνο γύρω από τα ροδάκινα. Αυτό είναι όλο που σκέφτεσαι ή Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πετυχημένη εκδήλωση,τα μαγαζιά που τα κονομησανε ας δώσουν από μια δώρο επιταγή σε αυτούς που το κάνανε για τη ψυχή της μάνας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφιερωμένο στους φίλους σχολιαστές, τα εργοστάσια ανήκουν σε άλλες εποχές....η σημερινή Ελληνική νεολαία ακόμη και εαν γινόταν δια μαγείας σε μια εβδομάδα 20 εργοστάσια παραγωγής στη Βέροια δεν θα πήγαινε κανείς να δουλέψει...σε Εργοστάσιο παραγωγής να δουλεύεις 8αωρο και 3 βάρδιες πρέπει να τα χεις Μαύρα. Κάτι που η σημερινή γενιά δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ