http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέο Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Τουριστικό Όμιλο Σελίου - Όλα τα ονόματα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του ΠΤΟΣ, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 14 Ιανουαρίου 2026. Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την πρώτη συνεδρίαση των εκλεγέντων μελών, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα έχει θητεία από 1 Ιανουαρίου 2026 έως και 31 Δεκεμβρίου 2027.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από πρόσωπα με διάθεση προσφοράς, συνεργασίας και συνέχισης του έργου του σωματείου. Συγκεκριμένα, στη θέση της Προέδρου εξελέγη η κ. Κωνσταντίνα Λέκκα, ενώ καθήκοντα Αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Παπαγιάννης. Τη θέση της Γραμματέως κατέχει η κ. Δήμητρα Κουτσιώφτη και Ταμίας η κ. Θώμη Σιώπη. Ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετέχουν οι κ.κ. Έλενα Καραφώλα – Μπούσλας, κ. Δώρα Δεληχρήστου και κ. Θωμάς Χριστοδούλου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στη δικηγόρο κ. Ασημίνα Χαρίστου, η οποία άσκησε τα καθήκοντα της δικαστικής αντιπροσώπου, διασφαλίζοντας την άψογη και αδιάβλητη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Παράλληλα, το σωματείο την ευχαριστεί θερμά και για τη χορηγία της.

8 σχόλια:

  1. βρε 10 συλλογοι να βγουνε το τρενο που παει ο φαρσαρωτος το σελι απλα δεν υπαρχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και συ προς τα πού το βλέπεις να πηγαίνει;; πού να φτάνει;;;

      Διαγραφή
    2. Εισιτήριο εχεις στο τρενο εσυ που ρωτας που παει ?Μηπως είσαι τσαμπατζης λαθρεπιβατης απο την Βεροια στο καφενείο ?

      Διαγραφή
  2. Ε Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Λ.Κ.Δ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσοι ψηφίσανε στις εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περισσοτεροι επι εποχης Παλαιμαχου που ταχα μου ψήφιζαν 5 -ατομα στο μιλητο...

      Διαγραφή
  4. Επι εποχης Παλαιμαχου δεν ψηφιζαν καν....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ