http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σημαντική δράση πρόληψης και υγείας γυναικών στον Άγιο Γεώργιο


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος Γυναικών που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου 2026 στον Άγιο Γεώργιο. Η σημαντική αυτή δράση πρόληψης και υγείας, διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Βέροιας.

Η δράση περιελάβανε δωρεάν:

• Τεστ Παπ
• HPV DNA Test




Ευχαριστήριο Συλλόγου Αγίου Γεωργίου:

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους επαγγελματίες υγείας που στήριξαν με ευαισθησία και επιστημονική φροντίδα την πρωτοβουλία αυτή: Εμίλια Γιορντάνοβα, Γυναικολόγος, Δάτσιου Κωνσταντίνα, Μαία, Καρασαχινίδου Δήμητρα, Μαία. Επιστημονικά υπεύθυνη: Αθανασιάδου Χριστίνα

Ευχαριστούμε επίσης όλες τις γυναίκες που συμμετείχαν, δείχνοντας έμπρακτα ότι η πρόληψη αποτελεί πράξη φροντίδας και αγάπης προς τον εαυτό μας.

Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει να στηρίζει δράσεις πρόληψης και υγείας για το καλό της τοπικής κοινωνίας. Η πρόληψη σώζει ζωές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ