http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δωρεά απινιδωτή στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στη μνήμη της Γεωργίας Κούτλα

Στη μνήμη της εκλιπούσας εκπαιδευτικού Γεωργίας Κούτλα, ο Γιάννης και ο Βασίλης Αμπεριάδης, σύζυγος και γιος αντίστοιχα, προσέφεραν έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή στην Π.Υ. Βέροιας.

Ο Γιάννης Αμπεριάδης πέραν της δωρεάς, ήρθε σε επαφή με την ΕΕΕΠΦ (Ελληνική εταιρεία επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας) Θεσσαλονίκης, η οποία προθυμοποιήθηκε να εκπαιδεύσει και να πιστοποιήσει δωρεάν όλα τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας.

Το παρακάτω ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου 
εξέδωσε η Π.Υ. Βέροιας, αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα της δωρεάς:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας, στους Ιωάννη και Βασίλειο Αμπεριάδη για την ευγενική τους δωρεά ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή εις μνήμην της αειμνήστου, συζύγου και μητέρας αντίστοιχα, Γεωργίας Κούτλα.

Με την ελπίδα να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί ποτέ, αλλά και την ευχή να σώσει έστω και μία ανθρώπινη ζωή, όπως έλεγε η αείμνηστη Γεωργία Κούτλα, η συσκευή θα βρίσκεται στο κτίριο της Π.Υ. Βέροιας και θα είναι διαθέσιμη προς χρήση, ανά πάσα ώρα και στιγμή, καθόλη την διάρκεια του 24ωρου.

Επίσης εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στην Ελληνική Εταιρία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, που δέχτηκε, εις μνήμην της Γεωργίας Κούτλα, να εκπαιδεύσει και να πιστοποιήσει δωρεάν τους υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας.

Ενέργειες όπως η συγκεκριμένη συνιστούν έμπρακτη απόδειξη, του ενδιαφέροντος, της στήριξης και της αλληλοβοήθειας στο κοινωνικό σύνολο. Η ευαισθησία σας, βρίσκει συμπαραστάτες όλους μας, να συμπορευτούμε από κοινού και να συνεχίσουμε το έργο μας με αστείρευτη δύναμη και απέραντο κουράγιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ