Ο κόσμος απόλαυσε χιονοπόλεμο, βόλτες με έλκηθρα για τα μικρά παιδιά, ενώ σαλέ, καταστήματα και καντίνες λειτούργησαν κανονικά, δημιουργώντας μια ζωντανή, χειμερινή ατμόσφαιρα. Πολλοί επισκέπτες επέλεξαν διαδρομές cross country ski στις γύρω πλαγιές και προς την περιοχή «Χρυσό Ελάφι».
Η πλειονότητα των επισκεπτών προήλθε από γειτονικές πόλεις αλλά και από τη Θεσσαλονίκη. Κι όλα αυτά, ενώ οι πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου παραμένουν κλειστές, λόγω έλλειψης επαρκούς φυσικής ποσότητας χιονιού για χιονοδρομία.
Η εικόνα της Κυριακής αποτυπώνει ξεκάθαρα τη δυναμική της περιοχής. Το Σέλι αποδεικνύει ότι μπορεί να «παράγει» επισκεψιμότητα και οικονομική δραστηριότητα. Ένα λειτουργικό χιονοδρομικό, με δράσεις όλο τον χρόνο, δημιουργεί υπεραξία όχι μόνο για την περιοχή αλλά για ολόκληρο τον Νομό.




.jpg)



βεροιωτη 30.000 ηταν.
ΑπάντησηΔιαγραφή