Στο νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι μεταφέρθηκε χθες ένας αστυνομικός, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια βεβαίωσης παράβασης, στην περιοχή της Γουμένισσας, στο Κιλκίς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το περιστατικό έγινε χθες το μεσημέρι, όταν η Ελληνική Αστυνομία δέχθηκε κλήση για παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Γουμένισσας.
Στο σημείο έσπευσε περιπολικό και όταν το πλήρωμα βεβαίωνε την παράβαση, εμφανίστηκε ο οδηγός του οχήματος. Μπήκε στο αυτοκίνητο και πάτησε γκάζι, παρασύροντας έναν από τους αστυνομικούς του πληρώματος της ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα έναν 49χρονο αρχιφύλακα.
Από την παράσυρση ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο πόδι. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γουμένισσας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς από όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο. Ο 58χρονος οδηγός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Τι ετοιμάζεται στην Ελιάς - «Άρωμα Μιλάνου» στη Μεγάλου Αλεξάνδρου - Νέος «παίκτης» από το Μακροχώρι, με δυνατό
-
Αυτές είναι οι παράπλευρες απώλειες των έργων του Φυσικού Αερίου
-
Διαβάστε αποκλειστικά στο veriotis.gr , όλα τα ονόματα που παίζουν για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ
-
Έτοιμος για το μεγάλο υπερατλαντικό ταξίδι είναι ο Δημήτρης Περτσινίδης. Ο 25χρονος Κοζανίτης, ο οποίος έχει διαγνωσθεί με μια
-
Η σωστική ανασκαφή ενός οικοπέδου στο κέντρο μιας σύγχρονης πόλης με ιστορία χιλιετιών, όπως η Βέροια, δεν αποτελεί μόνο ένα εργοτάξιο,
-
Η καυτή Μακροχωρίτισσα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ηλιόλουστες μέρες και φρόντισε να… ανεβάσει τον υδράργυρο στα ύψη με τις
-
Μετά από σχεδόν μισό αιώνα παρουσίας στην αγορά της Βέροιας, η επιχείρηση «Ψυγεία Μαυρίδη» ολοκληρώνει τη λειτουργία της. Πρόκειται
-
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στο πλαίσιο των προγραμματισμένων έργων συντήρησης του δικτύου διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ανακοίνωσε προσωρινές
-
Η Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (Ν.Ο.Ε.Σ.) ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ημαθίας ανακοινώνει τη συγκρότηση της Γραμματείας
-
Το Πολυϊατρείο Ασκληπιός Βέροιας, ενδιαφέρεται να προσλάβει:




ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΑΦΕΙΡΕΣΕ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ . ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΤΑΕΙ , ΜΕ ΠΟΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ καλά τον ξηγηθηκε!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜακαρι και στ μανα σου τα ιδια ζωο
ΔιαγραφήΈχει λαλήσει ο κόσμος.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟταν τους παρνουν το διπλωμα ξαναοδηγουν χωρις διπλωμα. Η δευτερη λυση ειναι κατασχεση αυτοκινητου. Στην γουμενισσα πολλα γινονται απο τους νεους. Η αφαιρεση διπλωματος δεν ειναι αρκετη. Νοικιαζουν και οχηματα χωρις διπλωμα. Ειμαι κατοικος Πολυκαστρου και μαθαινω νεα. Αφαιρεση διπλωματος και κατασχεση οχηματος αν κανει σοβαρη παραβαση. Οι οδηγοι ειναι απειθαρχοι και συγκεκριμενα γυφτοι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤους γνωστούς δεν τους γράφουν, οπότε μια χαρά έκανε
ΑπάντησηΔιαγραφήΤης γνωστής φυλής ο κύριος.
ΑπάντησηΔιαγραφή