Σοκ επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Αρναίας Χαλκιδικής μετά το βίαιο επεισόδιο που σημειώθηκε, με πρωταγωνιστές δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως πίσω από την επίθεση κρύβονται προσωπικές και οικογενειακές διαφορές που οδήγησαν στην αιματοχυσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος φέρεται να είχε σχεδιάσει την επίθεση, στήνοντας ενέδρα στον 52χρονο συμπέθερό του. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο δράστης χρησιμοποίησε μαχαίρι, καταφέροντας σοβαρά πλήγματα στο θύμα. Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν ακαριαία, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 61χρονου λίγη ώρα μετά το συμβάν.
Σταθερή η κατάσταση του τραυματία
Ο 52χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του στο χειρουργείο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του. Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, το ιατρικό προσωπικό αναφέρει πως η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί, ωστόσο παραμένει υπό στενή παρακολούθηση.
Οι αστυνομικές αρχές της Χαλκιδικής συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων για να αποσαφηνιστούν τα ακριβή κίνητρα που όπλισαν το χέρι του δράστη. Σε βάρος του 61χρονου σχηματίζεται δικογραφία, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.
Πηγή
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 24 Αυγούστου 2026 στην Ημαθία, με έναν 65χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του έπειτα από
-
Πικ-νίκ μέσα στη φύση, βόλτες στο καταπράσινο δάσος και φωτογραφίες με τα πρόβατα!
-
Μέσα σε κλίμα οδύνης και μεγάλης συγκίνησης τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 20 Αυγούστου 2026, στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο
-
Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας 24 Αυγούστου σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο της Ημαθίας, προκαλώντας την άμεση και ισχυρή
-
Oικογένεια, κοσμοπολίτικες εξόδους στα Μ ατογιάννια , πολυτέλεια, θάλασσα και, πάνω απ' όλα, έρωτας - Το απρόοπτο
-
«Βαρετή πόλη, χωρίς κάτι να δεις και με ανύπαρκτη νυχτερινή ζωή - Mόνο το ρεβανί αξίζει»
-
Η Βεροιώτισσα εκπαιδευτικός, Ολυμπία Πατινέα – Κόβα, σύζυγος του δικηγόρου, Φώτη Κόβα, διακρίθηκε στον 9ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό
-
Στην υπογραφή της σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην
-
Σκηνές, παράγκες, σκουπίδια και δυσοσμία άφησαν πίσω τους οι 300+ παράνομοι κατασκηνωτές του Δεκαπενταύγουστου
-
Εκστρατεία ενημέρωσης μέσα από τα social media - Αναδημοσιεύουν την αφίσα στους λογαριασμούς τους, για να





Ρε διωγμό από την χώρα θέλουν.
ΑπάντησηΔιαγραφή