Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ο ετήσιος χορός της ομάδας μπάσκετ του ΓΑΣ Μελίκη, σε μια βραδιά που συνδύασε γιορτινή ατμόσφαιρα, χαμόγελα και έντονη παρουσία φίλων του συλλόγου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ) κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας και ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Νικόλαος Γιαννάκης, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στο έργο και τη διαχρονική προσπάθεια του συλλόγου.
Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο «Κτήμα Πολιτεία» στο Νεόκαστρο Ημαθίας, με τη διοίκηση του ΓΑΣ Μελίκη να εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, κ. Χρήστο Καραγκιοζόπουλο, για την άψογη φιλοξενία και την εξαιρετική εξυπηρέτηση καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στον Γιάννη Ασλανίδη και την ορχήστρα του, οι οποίοι με το πρόγραμμά τους κράτησαν αμείωτο το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές διασκέδασης στους παρευρισκόμενους.
Το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» όπως αναφέρει ο σύλλογος σε ανακοίνωση του, ωστόσο, ανήκει στον κόσμο του ΓΑΣ Μελίκη, που για ακόμη μία φορά γέμισε την αίθουσα και απέδειξε πως βρίσκεται σταθερά δίπλα στον σύλλογο, στηρίζοντας κάθε του δράση από το πρώτο κιόλας βήμα. Η διαρκής αυτή στήριξη αποτελεί πηγή αισιοδοξίας και δύναμης για τη συνέχεια, ενισχύοντας τη διάθεση για ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες και δράσεις στο μέλλον.
Η βραδιά έκλεισε με ευχές για υγεία, όμορφες στιγμές με οικογένεια και φίλους και πολλές ακόμη ανάλογες συναντήσεις που ενώνουν την αθλητική οικογένεια του ΓΑΣ Μελίκη.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
4 τραυματίες στο Νοσοκομείο Βέροιας Τραγωδία ανήμερα των Χριστουγέννων στην Ημαθία, με την άσφαλτο να
-
Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Αγίου Γεωργίου Βέροιας αλλά και της Ημαθίας γενικότερα, με την τραγική είδηση του θανάτου
-
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων στην οδό Ελιάς, όταν εντοπίστηκε φιάλη υγραερίου, με σοβαρό κίνδυνο
-
Τι δήλωσε η ιδιοκτήτρια Εύα Ζουμπουρίδου στην ΕΡΤ Στη Νέα Νικομήδεια, μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Βέροια βρίσκεται
-
Μήνυση κατέθεσε ο ιδιοκτήτης - Επικαλείται λάθος ερμηνεία του νόμου από τις αρμόδιες υπηρεσίες
-
Τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή τριών οχημάτων σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 23 Δεκεμβρίου στον δρόμο Μακροχωρίου-Βέροιας.
-
Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης (Άρδευσης, Αγροτικής Οδοποιίας, Ποιότητας Ζωής), Εμπορίου και
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 91 ετών ο Στέργιος Σπυριδωνίδης. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου και ώρα 3:30
-
Μετά από σχετική απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση, ορίστηκε η Επιτροπή
-
«Έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 69 ετών η Κατίνα Τασοπούλου. Η εκλιπούσα ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων», βυθίζοντας στην











Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.