http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με Χάρη Βαρθακούρη, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ζεστό κρασί η φωταγώγηση του (Φυτειώτικου) Δέντρου στην Ελιά

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ζεστό κρασί και συναυλία με τον Χάρη Βαρθακούρη, άναψε το βράδυ της Δευτέρας 1 Δεκεμβρίου 2025 το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Εληάς.


Την εκδήλωση προλόγισε η διευθύντρια της ΚΕΠΑ Κατερίνα Γρηγοριάδου και χαιρέτισε ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Κώστας Ρίζος. Τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ευχαριστώντας την κυρία που δώρισε το δέντρο από την Φυτειά και μετρώντας αντίστροφα μαζί με τον κόσμο, έδωσαν το σύνθημα για την φωταγώγηση του δέντρου.


Τη σκυτάλη πήρε η Φιλαρμονική μπάντα του δήμου, υπό τη διεύθυνση του Βαλάντη Κυριακίδη, που μας χάρισε κάλαντα και τις πιο γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες.


Στον χώρο της εκδήλωσης, όπως κάθε χρόνο, προσφέρονταν στον κόσμο ζεστό κρασί σε χριστουγεννιάτικες κούπες.


Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε ο Χάρης Βαρθακούρης, χαρίζοντας στο κοινό της Βέροιας παλιές του επιτυχίες και νέα του τραγούδια, καθώς και τραγούδια που αγαπήσαμε από τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:




























7 σχόλια:

  1. Το αστέρι στην κορυφή το ξεχάσατε ;
    Γίνεται χριστουγεννιάτικο δέντρο χωρίς αστέρι ;
    Αστέρια μου εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δευτερα κανανε τη φωταγωγηση,το Σαββατο θα μπορουσανε ολες οι οικογενειες να περασουνε ομορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο τα πνευστά φαίνονται να περνάνε καλά.
    Αυτό είναι το μήνυμα της εκδήλωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την άλλη φορά να κάνουμε δημοσκόπηση - γκάλοπ ποιά μέρα βολεύει να ανάψουμε το δέντρο - καθημερινή ή Σαββατοκύριακο, να είναι ώρα αγοράς ή όχι, τα παιδιά να έχουν φάει το δεκατιανό - μεσημεριανό - απογευματινό - βραδινό τους ή όχι. Επίσης να δούμε και το πρόγραμμα της τηλεόρασης μήπω και έχει καμιά σειρά και χάσουμε κανά επεισόδιο... Να ρωτήσουμε και καμιά γιαγιά για τα μερομήνια να μας πει και τι καιρό θα κάνει. Ωωωωρεεεε που μπλέξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυτειώτικο διαβάζω. Ούτε ένα δέντρο δεν έχει αυτό το φοβερό Σέλι δηλαδή;;; Πολύ πίσω οι Βλάχοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ