Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Βέροιας, ο 45χρονος που λήστεψε νεαρό ζευγάρι στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια και δεν δίστασε να πυροβολήσει με την κυνηγετική του καραμπίνα εναντίον του αυτοκινήτου τους.
Εις βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και παράνομη οπλοφορία - οπλοχρησία. Διά του συνηγόρου του ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς φέρεται να επικαλέστηκε χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα.
Το επεισόδιο συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν ο 45χρονος στάθμευσε αρχικά το αυτοκίνητό του κοντά στο αυτοκίνητο, όπου βρίσκονταν ένας άντρας, 21 ετών, μαζί με την 20χρονη φίλη του.
Κρατώντας την καραμπίνα, πυροβόλησε εναντίον του οχήματος των δύο νεαρών χωρίς να τους τραυματίσει και ακολούθως τους απέσπασε τα κινητά τηλέφωνα και 8 ευρώ.
Στη συνέχεια, ο νεαρός βγήκε από το αμάξι του και κατάφερε να αφοπλίσει τον ληστή. Ακολούθησε πάλη μεταξύ των δύο ανδρών, κατά την οποία ο 45χρονος δέχθηκε πυροβολισμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον θώρακα. Διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου νοσηλεύτηκε μέχρι τη Δευτέρα, όταν και πήρε εξιτήριο.
Για την ίδια υπόθεση κατέστη κατηγορούμενος και ο 21 ετών άνδρας. Απολογήθηκε στις αρχές της εβδομάδας για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοχρησία, ενώ με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, το όπλο εκπυρσοκρότησε πάνω στην πάλη, ενώ ο ίδιος ήταν αυτός που -όπως είπε- έσπευσε να προσφέρει βοήθεια στον 45χρονο, περιθάλποντας το τραύμα του μέχρι να παραληφθεί από διασώστες του ΕΚΑΒ.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ημαθία μετά την είδηση του θανάτου του Γιώργου Παράνομου. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των
-
Σοκαριστικές εικόνες έρχονται από το Μακροχώρι, εκεί όπου ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία. Πιο
-
Αναστάτωση προκλήθηκε στη Σκύδρα από ένα απίστευτο περιστατικό που συνδυάζει πάθος, παρεξήγηση και τελικά μπλεξίματα με τον νόμο.
-
Ένα βαρύ πένθος έχει πέσει στην Κοζάνη και ειδικότερα στην Λευκοπηγή, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών η Ευαγγελία Σίρμπου.
-
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα από το οποίο τραυματίστηκε μια γυναίκα σημειώθηκε νωρίς σήμερα λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα,
-
Σαν να μην μπήκε καλά ο Μάης... Μετά το πρωινό τροχαίο στο Μακροχώρι, που αυτοκίνητο «μπήκε» μέσα σε ψητοπωλείο
-
Ακυρώθηκε το ελαφρυντικό για το δυστύχημα που συγκλόνισε όχι μόνο την Παλαιόχωρα, αλλά και όλη την Ελλάδα
-
Ξεκινά μια νέα εποχή για τους πολίτες, καθώς τίθεται σε εφαρμογή η διαδικασία αντικατάστασης των παλαιών δελτίων ταυτότητας με νέες
-
Την Τρίτη 21 Απριλίου 2026 πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Ημαθίας στο οποίο παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος
-
Τι δήλωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργος Μελιόπουλος Ανησυχία επικράτησε την Τετάρτη 29 Απριλίου στα Ριζώματα, μετά την





Δεν λέτε ποίος είναι και τι είναι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑ ρε κουτσομπολα εσύ.....
ΔιαγραφήΜΑΛΛΟΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ...
ΔιαγραφήΔώστε όνομα και φωτογραφία του να τον μάθει ο κόσμος!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπορούμε να μάθουμε ποιος είναι κ από πια περιοχή της Ημαθίας είναι
ΑπάντησηΔιαγραφήΈνας ''κατατρεγμένος'' Ρομά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι γόνος καλής οικογένειας της Βέροιας αλλά χρήστης......
ΑπάντησηΔιαγραφή45χρονος είναι το επίθετο του ή το όνομα του ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΟποιος εχει χρονια ψυχολογικα προβληματα πρεπει να μενει σπιτι.
ΑπάντησηΔιαγραφήklasika skotono k meta trelitsa- opos klevo k meta trelitsa= katakaimeni elladitsa!
ΑπάντησηΔιαγραφή