Το νέο Aygo X είναι η ιδανική παρέα για όσους αγαπούν τη ζωντάνια της πόλης. Με τολμηρό design, ευέλικτη οδήγηση και υβριδική τεχνολογία, είναι φτιαγμένο για τη ζωή στην πόλη. Άνετο στην κίνηση και οικονομικό σε κάθε διαδρομή, προσφέρει έξυπνη απόδοση και οδηγική απόλαυση όπου κι αν βρεθείτε.
Άνετο και εύκολο στον χειρισμό, το νέο Aygo X κάνει την οδήγηση απόλαυση μέσα στην πόλη και όχι μόνο. Απολαύστε κάθε διαδρομή, με γρήγορη απόκριση στο τιμόνι, χαμηλό θόρυβο στο εσωτερικό και δυνατή υβριδική απόδοση.
Ευέλικτο και δυναμικό, το νέο Aygo X με υβριδική τεχνολογία προσφέρει εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές CO₂.
Ζωηρό, ευκίνητο και εύκολο στο παρκάρισμα ακόμα και σε στενούς δρόμους, το νέο Aygo X είναι ασταμάτητο στη ζούγκλα της πόλης.
Ανανεωμένο από κάθε γωνία, το νέο Aygo X εξελίσσεται με αιχμηρό, μοντέρνο σχεδιασμό. Κομψό και συμπαγές, με αυτοπεποίθηση που ξεχωρίζει, είναι το αυτοκίνητο της πόλης που γίνεται σύμβολο του πραγματικού στυλ.
Συναρπαστικό και γεμάτο ενέργεια, με δυναμική εμπρός μάσκα, ανανεωμένο καπό και εντυπωσιακά φώτα, το νέο Aygo X διαθέτει φρέσκια εμφάνιση, έντονες γραμμές και στυλ που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.
Στιβαρό και μοντέρνο το νέο Aygo X ολοκληρώνει τον urban crossover χαρακτήρα του με ζάντες αλουμινίου 18” που δεν περνούν απαρατήρητες.
Αποκτήστε το πρώτοι, με προπαραγγελία στην Toyota Πόδας, στη ΝΠΟ Βεροίας
τ.2331075600 / podas.toyota.gr
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Τι ετοιμάζεται στην Ελιάς - «Άρωμα Μιλάνου» στη Μεγάλου Αλεξάνδρου - Νέος «παίκτης» από το Μακροχώρι, με δυνατό
-
Αυτές είναι οι παράπλευρες απώλειες των έργων του Φυσικού Αερίου
-
Με συλλαλητήρια σε ολόκληρη την Ελλάδα, τιμάται σήμερα, Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026 η μνήμη των 57 θυμάτων της σιδηροδρομικής
-
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο Σάκης Αλαμπορινός, ένας άνθρωπος που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην ποδοσφαιρική
-
Αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο της Βέροιας, όταν ένας άγνωστος άνδρας φέρεται να έσκισε με μαχαίρι τα ελαστικά
-
Ενός λεπτού σιγή για τα τρία χρόνια από τα Τέμπη Τον πρώτο προσυνεδριακό διάλογο στην Ημαθία, πραγματοποίησε το
-
Διαβάστε αποκλειστικά στο veriotis.gr , όλα τα ονόματα που παίζουν για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ
-
Τι είπε στο δημοτικό συμβούλιο ο «ενορχηστρωτής» της, Κώστας Σαμανίδης
-
Έτοιμος για το μεγάλο υπερατλαντικό ταξίδι είναι ο Δημήτρης Περτσινίδης. Ο 25χρονος Κοζανίτης, ο οποίος έχει διαγνωσθεί με μια
-
Δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση η Βέροια και γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 0-3. Μια βαριά ήττα που την




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.