http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο καιρός της εβδομάδας σε Βέροια - Νάουσα - Αλεξάνδρεια 17/11 - 23/11 (Πίνακες)

Με ήλιο, ψυχρές πρωινές θερμοκρασίες και βοριάδες ξεκινά η εβδομάδα. Από το Σάββατο οι άνεμοι στρέφονται σε νοτιάδες, ρίχνοντας σταδιακά τη θερμοκρασία. Πιο αναλυτικά:

Δευτέρα: Για σήμερα αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Τρίτη: Νεφώσεις που θα εξελιχθούν σε τοπικές βροχές. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Τετάρτη: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πέμπτη: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 1 με 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Παρασκευή: Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 1 με 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Σαββατοκύριακο: Αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχοπτώσεις. Δείτε αναλυτικά τον καιρό της εβδομάδας σε Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια στους πίνακες που ακολουθούν:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ