http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Κρεμλίδου κατέθεσε αγωγή 50.000 ευρώ εναντίον του αστυνομικού

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε το δικαστήριο της Έλενας Κρεμλίδου με τον αστυνομικό που φέρεται να διέρρευσε στο διαδίκτυο φωτογραφία της από προσωπική στιγμή της. Τελικά, ο άνδρας καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή και καλείται επίσης να πληρώσει πέντε χιλιάδες ευρώ πρόστιμο, χωρίς ελαφρυντικά.

Λίγες ημέρες μετά το δικαστήριο, η Instagrammer έκανε αγωγή κατά του αστυνομικού ζητώντας του 50.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Όπως ανέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα, η Έλενα Κρεμλίδου μέσω της δικηγόρου της, κατέθεσε αγωγή 50.000 ευρώ εναντίον του αστυνομικού που φέρεται να διέρρευσε την φωτογραφία της. Το ποσό θα το δώσει σε ένα σωματείο στην Πάτρα για κακοποιημένες γυναίκες.

Όπως δηλώνει η ίδια, αυτή η φωτογραφία της είναι σε πορνογραφικά sites και στο διαδίκτυο και δεν μπορεί να σβηστεί.

8 σχόλια:

  1. O tebora o mores που έλεγαν και οι αρχαίοι Ρωμαίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πρότυπα της Ελληνικής νεολαίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το χρήμα επουλώνονται όλες η ψυχικές βλάβες.
    Ακόμα και η τιμή τιμή αποκτάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 50.000 της χρειάζονταν για να αποκαταστήσει το μέγεθός του ηθικού της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δικαιωθεί,το ποσό των 50χιλ. θα το προσφέρει σε σωματείο των Πατρών για κακοποιημένες γυναίκες.Δε διάβασες όλο το κείμενο.

      Διαγραφή
    2. Φαντάζομαι Βεροιώτη να δημοσιοποιησης την αποδειξη παραλαβής από τον σύλλογο των Πατρών.

      Διαγραφή
  5. .......50.000 ευρώ?......πολύ μιζέρια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φτάνει πια με την κάθε ανύπαρκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ