http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πυροβολισμοί σε ξενοδοχείο στους Ευζώνους - Ένας νεκρός

Στα χέρια της Αστυνομίας ο 26χρονος φονιάς
Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 15 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο κοντά στους Ευζώνους Κιλκίς. Ένας 35χρονος από τη Σιέρα Λεόνε είναι το θύμα της δολοφονίας.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 20.00, όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στον 35χρονο και τον δράστη του αιματηρού επεισοδίου που φέρεται να είναι αλλοδαπός. Το θύμα δέχθηκε πυροβολισμούς και βαριά τραυματισμένος κατάφερε να μπει στο ξενοδοχείο, αναζητώντας βοήθεια. Εκεί όμως κατέρρευσε υποκύπτοντας στα τραύματά του.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε τον θάνατο, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. οδήγησαν στην σύλληψη του δράστη του αιματηρού επεισοδίου.

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία που έγινε χθες σε περιοχή του Κιλκίς

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ατόμου, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί - Σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία που έγινε σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού χθες (15 Οκτωβρίου 2025) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 26χρονος αλλοδαπός χθες το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, πυροβόλησε τον 35χρονο αλλοδαπό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Στον χώρο μετέβη αρμόδιο κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς για την εγκληματολογική διερεύνηση του τόπου του συμβάντος, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 κάλυκες, 1 κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των 1.214 ευρώ, είδη ρουχισμού κ.α.

Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε ιατροδικαστής και παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού. Επίσης σε βάρος του 26χρονου αλλοδαπού εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Κιλκίς, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

1 σχόλιο:

  1. Ψαχνουν οδηγους για διακκινηση. Πιθανον να αρνηθηκε και τον εκτελεσε. Μπορει να εχει κι αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ